Stijlvolle kinderkamermeubels met een speels karakter

(5 artikelen)

Origami serie: Stijlvolle kinderkamermeubels met een speels karakter

Voor de tieners en pubers is de Origami serie een hele leuke serie van Rocky. Zacht en elegant, maar toch heel erg plezierig om naar te kijken én om te gebruiken. Ontdek de Origami slaapkamermeubels, kies samen met je kind je favorieten uit en geef je zoon of dochter een eigen oase van rust om jarenlang van te genieten! 

Dromerige slaapkamermeubels die je mooi kan combineren

Het leuke aan de Origami meubelen is dat je ze eenvoudig kan combineren met andere slaapkamermeubels door hun strakke uitstraling. Ze zijn dus een goede optie als je al meubels gekocht hebt voor in de kinderkamer, maar je nu nog andere meubels nodig hebt om het compleet te maken. 

Als je de volledige slaapkamer wilt voorzien van deze mooie meubels, kan dit ook. In de Origami serie vind je namelijk alles om de ruimte compleet te maken, waaronder bedden in verschillende groottes, een bureautafel met lades, een ladekast, een nachtkast en een kledingkast

Betaalbare Scandinavische meubelen

De Origami slaapkamermeubels hebben een Scandinavisch design. Als liefhebber van deze interieurstijl weet je vast wel dat Scandinavische meubelen meestal niet goedkoop zijn. Maar de Origami meubels zijn vervaardigd uit hoogwaardig meubelspaanplaat en hebben toch de uitstraling van massief hout. Om die redenen zijn ze zowel betaalbaar als duurzaam en elegant. 

Als je ze op de juiste manier onderhoudt gaan de meubels mee tot je kind het nest verlaat en langer. De Foam Cleaner van Oranje Furniture Care is alvast een aanrader voor het onderhoud van dit soort meubelen. Indien je het product tegelijkertijd bestelt, krijg je van ons ook nog eens een mooie korting! 

Verrassende blikvangers

De Origami meubels zijn erg strak vormgegeven, maar zijn toch ook erg bijzonder, vooral als je ze van dichtbij bekijkt. Ze hebben namelijk niet zomaar de naam 'Origami' gekregen. De meubels zijn voorzien van lijntjes in verschillende richtingen. Zo krijgt het de look van de opgevouwen beestjes waar de naam 'Origami' voor staat. Speels, maar toch ook erg volwassen. Om die reden is deze serie uiterst geschikt voor tieners, pubers en (jong) volwassenen. 

Sommige slaapkamermeubels in deze serie zijn extra bijzonder. Zo is het hoofdbord van het Origami bed voorzien van ledlicht en zijn de planken van de Origami boekenkast op een speelse wijze bevestigt. Ook de Origami wandkast heeft een unieke vormgeving. Kijk maar eens heel goed naar al deze eyecatchers, ze zullen je gegarandeerd verrassen!

Scandinavische slaapkamermeubels kopen bij Furnea

Vind jouw zoon of dochter de Origami serie helemaal top? Kies er dan voor om deze mooie Scandinavische meubels te kopen bij Furnea. Op die manier hoef je niet te betalen voor de bezorging én krijg je 100 dagen de tijd om gratis te retourneren.

Wat ook erg fijn is aan meubels kopen bij Furnea is dat je altijd 5 jaar gegarandeerde garantie krijgt en je zeker kan zijn van een lange levensduur van je meubelen. Ook geeft Furnea je extra kortingen wanneer je bijbehorende accessoires of onderhoudsproducten koopt.