Roox serie: Stijlvolle kinderkamermeubels voor kleine gamers

(14 artikelen)

Roox serie: Stijlvolle kinderkamermeubels voor kleine gamers | Furnea

De kinderkamermeubels uit de Roox-serie laten het hart van je kind sneller slaan. Vooral als hij of zij houdt van spelletjes spelen, want ze zijn speciaal ontworpen voor kleine gamers. Maar ook als je kind niet per se dol is op gamen, zijn ze een goede keuze dankzij de bijzondere en stoere uitstraling. De mooie Roox meubelen maken door de goede kwaliteit ook jou als ouder erg happy. Het is dus de moeite waard om de serie te bekijken!

De perfecte meubels voor tieners en pubers 

De meubels uit het Roox assortiment zijn op maat gemaakt voor tieners en pubers. Want ze zien er stoer uit en zijn afgestemd op de noden en wensen van kinderen die al wat groter zijn. Je tienerzoon of -dochter is er dus vast dol op. Daarnaast zijn de blikvangers uit de Roox-collectie gemaakt voor kids die houden van gamen. In de collectie vind je namelijk een gaming bureautafel en een gaming bureaustoel. Zo kan je kind in alle comfort zijn of haar favoriete hobby uitvoeren!  

Duurzame blikvangers die jarenlang meegaan 

De Roox meubels zijn vervaardigd van de meest kwalitatieve materialen. Zo zijn de kasten uit het assortiment gemaakt uit hoogwaardig meubelplaathout dat voorzien is van een melaminecoating. De stoelen zijn dan weer bekleed met de meest kwalitatieve stoffen. Van deze blikvangers kan je zoon of dochter dus ontzettend lang genieten. Dat is wel zo fijn!

Het is zelfs mogelijk om de levensduur van de meubels nog te verlengen als je ze onderhoudt met de Foam Cleaner. Dit product vind je eveneens terug in onze webwinkel. Furnea biedt je een combideal als je besluit om dit onderhoudsproduct te kopen op hetzelfde moment als het meubel.

Maak de kinderkamer helemaal compleet 

Het is erg belangrijk dat je kind alles bezit wat hij of zij nodig heeft in de slaapkamer. Want je kind verdient het om in alle comfort te kunnen slapen, spelen en studeren. De Roox-collectie van Rocky maakt dit mogelijk, omdat het erg uitgebreid is. In de collectie vind je dus niet alleen een ledikant terug, maar ook een gaming bureaustoel, een gaming bureautafel, een nachtkastje, een spiegel, een kledingkast en een boekenkast

Door te kiezen voor meubelen in hetzelfde design, zorg je bovendien voor een mooi geheel waardoor ook de sfeer in de ruimte verbetert. De Roox-serie is dus perfect als jij de kamer van je tiener of puber onweerstaanbaar mooi wilt maken! Sommige meubels zijn zelfs verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zoals het ledikant. Deze is beschikbaar mét en zonder ledverlichting. Je kan de Roox meubels dus gebruiken voor het creëren van een interieur op maat van je kind!

Zelf meubels monteren? Dat is niet nodig bij Furnea! 

Als je niet zo handig bent, is het monteren van meubelen waarschijnlijk iets waar je tegenop kijkt. Dat is logisch, want als je niet goed weet hoe het moet, kan het frustrerend zijn. Bespaar jezelf deze frustraties door beroep te doen op de montageservice van Furnea. Wanneer je voor onze montageservice kiest komt een vakman bij je langs om de meubels stevig in elkaar te steken. Zo hoef jij zelf niets meer te doen!

Stoere kinderkamermeubels kopen bij Furnea 

Wil je deze leuke kinderkamermeubels kopen? Dan zit je goed bij Furnea, want bij ons bestel je ze zonder verplichtingen. Doordat wij je 100 dagen de kans geven om ze gratis te retourneren, ben je namelijk niet tot aankoop verplicht. Maar er zijn nog veel meer voordelen aan meubels kopen bij furnea.

Zo hoef je nooit meer te betalen voor de bezorging en krijg je bij iedere aankoop 5 jaar gegarandeerde garantie. Daarnaast kan je bij Furnea altijd rekenen op expertadvies en is het mogelijk om alles in het echt te bewonderen, omdat wij een showroom hebben. Zoals je ziet, ben je dus op de juiste plaats om meubels te kopen!