Dromerige meubels voor je liefste schat

(16 artikelen)

Solvita serie: Dromerige meubels voor je liefste schat

Wil jij je peuter of kleuter voorzien van een dromerige slaapkamer om lang van te genieten? Dan moet je de Solvita slaapkamermeubels van Rocky ontdekken. Deze duurzame witte meubels creëren een rustgevend gevoel in de ruimte, waardoor je kleinste als een blok in slaap valt!

Schattige slaapkamermeubels voor kleine kapoentjes

De Solvita meubelen zijn vooral ideaal voor de allerkleinsten. De mooie witte kleur is voor hen namelijk rustgevend waardoor het de nachtrust bevordert. Bovendien vind je in de collectie een verschoonopzet waarmee je je kleintje eenvoudig verschoont. Deze plaats je dan op de ladekast waar je allerlei verschoonspulletjes in kan opbergen. Zo maak je het jezelf makkelijk!

Een serie die meegroeit met je kind

Het is perfect mogelijk om de Solivita slaapkamermeubels te combineren met een kinderbedje dat je al staan hebt, als je zoon of dochter nog een baby of peutertje is. Wanneer je kindje klaar is voor een groot bed, kan je dan het ledikant bijkopen. Daar kan hij of zij lang in blijven slapen. Indien nodig breid je het ledikant uit met bedlades, waar je dan lakens, dekens of andere spullen, zoals boeken in plaatst. 

Begint je kleine spruit te lezen? Dan is het handig om de boekenkast bij te kopen. De Solvita collectie heeft daarnaast kledingkasten in verschillende formaten. Je kan ze met elkaar combineren en dus kledingkasten bijkopen wanneer je kind ouder wordt om zo plaats genoeg te hebben voor al de kledij. Wanneer je kind naar school gaat, kan je ook de bureautafel bijkopen. Zoals je ziet, is het dus mogelijk om de slaapkamermeubels aan te passen naarmate je kindje groeit! 

Duurzame kinderkamermeubels die met liefde gemaakt zijn

Doordat de Solvita meubels stuk voor stuk vervaardigd zijn uit massief grenenhout en afgewerkt zijn met een hoogwaardige lak, gaan ze heel erg lang mee. Dat is wel zo fijn, want daarmee spaar je heel wat geld uit. 

Wil je graag de levensduur nog meer verlengen? Dan is het interessant om de onderhoudsproducten van Oranje Furniture Care te bekijken. Je kan de blikvangers reinigen met de Matlak Reiniger, maar voor een grondig onderhoud en reiniging is onze Matt Polish Wood Care Kit en Cleaner aangeraden. Kies je ervoor om de producten gelijktijdig te kopen? Dan profiteer je ook nog eens van een mooie extra korting! 

Combineren met andere witte slaapkamermeubels

Het Rocky assortiment is erg uitgebreid. Je vindt er namelijk niet alleen de Solvita serie, maar nog veel andere series. Ze passen niet allemaal bij elkaar, maar sommige series doen het wel erg goed samen. 

Omdat de Solvita collectie witte en strakke meubelen heeft, kan je ze bijvoorbeeld combineren met de meubelen uit de Klaudia, Neo of Monte collectie en er zijn nog enkele andere mogelijkheden. Wil je graag advies? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij staan voor je klaar! 

Rustgevende kinderkamermeubels kopen bij Furnea

Furnea is de plek bij uitstek om kinderkamermeubels te kopen. Waarom? Omdat je kan profiteren van heel veel voordelen. Zo krijg je van ons steeds 5 jaar gegarandeerde garantie, waardoor je kinderen de meubels naar hartenlust kunnen gebruiken. Daarnaast hoef je niets extra te betalen voor de bezorging. 

Ook maakt Furnea het je mogelijk om meubels uit te testen door je 100 dagen de tijd te bieden om gratis te retourneren. Als je uiteindelijk toch niet tevreden bent, verlies je dus geen geld. Meubels kopen bij Furnea is daarom volledig zonder risico!