Story serie: kinderkamermeubels voor grote en kleine kapoentjes

(20 artikelen)

Story-serie: kinderkamermeubels voor grote en kleine kapoentjes | Furnea

Kinderen die vinden het erg leuk om een mooie kamer te hebben die helemaal in orde is. Zo hebben ze een plekje waar ze kunnen genieten van privacy. En daar kan je voor zorgen met de Story meubels uit het Rocky assortiment. De meubels uit de collectie zijn ook erg duurzaam, waardoor het mama's en papa's blij maakt. Want dat betekent dat je ze niet snel moet vervangen. Wil jij je deugniet ook een sfeervolle kamer gunnen? Ontdek dan zeker de mooie Story-collectie in onze webwinkel!

Creëer een kinderkamer met alles erop en eraan 

De Story-serie is heel erg compleet, want het bevat niet alleen een ledikant, maar ook een nachtkastje, een kledingkast in diverse formaten, een slaaplade en nog veel meer. Als jij er dus wilt voor zorgen dat je kind niets tekortkomt, moet je niet langer aarzelen. 

Doordat de kinderkamermeubels uit deze serie perfect bij elkaar passen, zorg je ook nog eens voor een onevenaarbare sfeer. En dat is erg belangrijk, want op die manier voelt je kind zich op zijn of haar gemak in de kamer. Bovendien bevordert het een optimale nachtrust.

Meubels die meegaan tot je kind volwassen wordt 

Het leuke van de Story meubels is dat ze niet specifiek voor één leeftijdscategorie bedoeld zijn. Of je kind nu een kleuter, tiener of puber is, je kan ze dus altijd gebruiken. Omdat de meubels erg kwalitatief zijn, is het een heel groot voordeel dat de kinderkamermeubels geschikt zijn voor diverse leeftijden. Want dat betekent dat je niet iedere levensfase nieuwe meubels moet kopen waardoor je geld uitspaart. 

Als je de meubels goed onderhoudt, gaan ze zelfs nog langer mee. Furnea raadt je aan om de Foam Cleaner van Oranje Furniture Care te gebruiken. Als je beslist om het reinigingsproduct samen met je meubel te kopen, geniet je alvast van een mooie combideal.

Opbergen wordt een plezier 

Kinderen vinden het niet altijd even fijn om hun speelgoed of andere spullen op te ruimen na gebruik. Maar dat verandert met de Story meubels, want ze zien er zo leuk uit dat opruimen een plezier wordt. Zo geniet je kleintje altijd van een nette en sfeervolle kamer en hoef jij als ouder niet te stressen! 

In de collectie zijn bovendien extra hulpmiddelen die het opruimen vergemakkelijken en extra opbergruimte bieden, zoals opbergdozen en een bureauopzet. Plaats komt je kapoen dus ook nooit meer tekort!

Slapen en studeren in alle rust 

Het is erg belangrijk om in de kinderkamer een rustgevende sfeer te creëren. Dat doe je eenvoudig aan de hand van de prachtige Story meubelen. De lichte tinten en sierlijke vormen maken je kind namelijk meteen happy en relaxt. Zo slaapt hij of zij als een roosje en lukt studeren zoveel beter. De rustgevende sfeer wordt helemaal optimaal als je meerdere Story meubelen met elkaar combineert. Er is meer dan voldoende keuze!

Sfeervolle kinderkamermeubels kopen bij Furnea 

Wil je deze mooie kinderkamermeubels kopen? Dan ben je op de juist plek terechtgekomen, want bij Furnea profiteer je van ontzettend veel extra's. Zo rekenen wij je geen kosten aan voor de bezorging en geven wij je de mogelijkheid om al je meubels en accessoires kosteloos te retourneren binnen de 100 dagen. Op die manier kan je kijken of deze meubels wel de beste optie zijn voor in de kinderkamer van je deugniet.

Furnea geeft je ook steeds 5 jaar gegarandeerde garantie bovenop je aankopen en biedt je de mogelijkheid om rentevrij gespreid te betalen. Wist je trouwens dat wij ook een showroom hebben? Daar kan je deze én andere kinderkamermeubels komen bewonderen om ze makkelijker met elkaar te vergelijken. Je kan er bovendien vertrouwen op het advies van onze interieurexperts!