Banda Serie | Gerecycled hout uit Indonesië

(12 artikelen)

Banda serie | Gerecycled hout uit Indonesië

Meubels met een eigen gezicht 

De Banda serie wordt gekenmerkt door de puurheid van moeder natuur. De complete woonkamer is gemaakt van gerecycled teakhout. Dit materiaal is afkomstig van oude huizen, schuren en gebouwen van rijstplantages uit het prachtige Indonesië. Het hout wordt geborsteld waardoor de houtstructuur meer naar voren komen. Hierdoor voelen de meubels geribbeld aan. Het gerecyclede hout zorgt bovendien voor meubels met een eigen gezicht, ieder meubel heeft namelijk unieke kenmerken. Met de Banda serie ervaar je de look & feel van echt houten meubels. 

Liefdevol gemaakt door Suse Interior

De Banda serie straalt heel veel liefde uit. Liefde voor de natuur, liefde voor hout, maar ook liefde voor je interieur. Het hout uit Indonesië heeft een tweede leven gekregen waardoor de serie duurzaam is. Door het geborstelde oppervlak wordt de pure charme van het hout benadrukt. Daarnaast zorgen de woonkamer meubels voor sfeer, warmte en genegenheid. Met de teakhouten meubels uit de Banda serie haal je de natuur is huis en kies je voor kwalitatieve, degelijke meubels. 

Banda serie kopen bij Furnea

Zoek je naar sfeer? Dan heb je dat met de Banda serie gevonden. Deze serie is ontworpen en uitgebracht door het meubelmerk Suse Interior. De meubels zijn stuk voor stuk echte eyecatchers. Hierdoor is de Banda serie een serie om trots op te zijn. En dat zijn we bij Furnea zeker! De woonkamer meubels zijn via onze webshop te bestellen. Natuurlijk kun je rekenen op een snelle levering en gratis bezorging en retour. Staan deze bijzondere meubels binnenkort ook te pronken in jouw stulpje?