Just 4 You | 10% korting op alle TV-meubels
Gebruik deze kortingscode: TVmeubel10

Lakadee Serie | Ga voor uitgesproken meubels

(9 artikelen)

Lakadee serie | Ga voor uitgesproken meubels

Mangohout uit India

De Lakadee serie is een bijzondere serie mango houten meubels. De meubels vallen op door hun natuurlijke flair en het prachtige houtsnijwerk. De naam van deze serie is zeker niet uit de lucht gevallen. Lakadee staat in India voor hout. Het mangohout van deze complete woonkamer is dan ook afkomstig uit dit mooie land. Het stevige hout heeft een mooie structuur en wordt op een duurzame manier gekapt. Ook heeft de Lakadee serie een white-wash afwerking waardoor de houten meubels nog mooier uitkomen.

Echt vakmanschap van Suse Interior

De Lakadee serie is een uitgesproken serie woonkamer meubels. Dit komt door het bijzondere houtsnijwerk. De deuren van de kasten en de randen van de tafels zijn met de hand uitgesneden. Je ziet en voelt dat dit houtsnijwerk is gemaakt door echte vakmannen. Deze bohemian meubels zijn perfect om stijlen, patronen en kleuren te mixen. Alles mag en alles kan! Hierdoor mag je met de Lakadee serie lekker buiten de lijntjes kleuren. Durf je het aan om je woonkamer anders dan anders in te richten? Dan zijn deze meubels echt iets voor jou!

Lakadee serie kopen bij Furnea

Een bijzondere en uitgesproken woonkamer inrichting? Dan moet je bij Furnea zijn! De Lakadee serie van het meubelmerk Suse Interior is namelijk bij ons verkrijgbaar. Binnenkort kan jij dus de trotse eigenaar zijn van een bijzonder meubel of een hele woonkamer set. Bestellen bij Furnea betekent online meubels bestellen zonder gedoe of gezeur. Gratis bezorging en retour zijn bij ons vanzelfsprekend. Is jouw oog gevallen op de Lakadee Serie? Kom dan shoppen bij Furnea!