Rattan Serie | Haal buiten naar binnen

Hoe ‘ouderwetse’ trends terugkomen

De Rattan serie bewijst dat rotan al lang niet meer als ouderwets bestempeld kan worden. Sterker nog: meubels van rotan zijn helemaal hip! Een complete woonkamer in deze stijl kon dan ook niet uitblijven. De Rattan serie bestaat uit verschillende stoelen en tafels gemaakt van rotan. Dit natuurlijke materiaal zorgt voor een warme, huiselijke sfeer en is ook nog eens duurzaam. Een win-win situatie dus. Haal de trends van vroeger in huis met deze hippe, bohemian woonkamer set.

Rotan meubels

Rotan wordt heel vaak in één ademt genoemd met riet. Dit is onjuist. Riet en rotan zijn twee totaal verschillende materialen. Rotan is een liaan soort en komt uit de tropische regenwouden. Riet is een plant die in het water groeit en is veel minder sterk dan rotan. Daarom is rotan perfect voor het maken van stevige woonkamer meubels. Bij de Rattan serie worden die lianen met dit hand gebogen. Dit gebeurt met behulp van warme stoom waardoor het rotan flexibeler is. Sommige modellen zijn zelfs gemaakt van ongeschilde rotan lianen. Hierdoor hebben de bohemian meubels die rauwe, natuurlijke look.

Rattan serie kopen bij Furnea

Een interieur met natuurlijke elementen straalt rust en warmte uit. De rotan meubels uit de Rattan serie passen heel goed in dit sfeertje. Het meubelmerk Suse Interior heeft deze natuurlijke serie uitgebracht. De meubels ogen niet alleen heel sfeervol, ze zijn ook super stevig. Bovendien is rotan heel neutraal waardoor de meubels zich gemakkelijk aanpassen. Wil je meerdere modellen uit de Rattan serie bestellen maar wil je ook geld overhouden om bijpassende kussens en een vloerkleed te kopen? Dan is rentevrij gespreid betalen misschien wel iets voor jou. Met deze optie betaal je bij Furnea je nieuwe meubels in drie termijn zonder extra kosten.