Sanur Serie | Gemaakt door ambachtslieden

Sanur Serie | Gemaakt door ambachtslieden

Al het moois van moeder natuur

Als je naar de Sanur Serie kijkt valt één ding direct op: de eenvoudige ontwerpen. Ieder meubel heeft strakke lijnen en openingen in plaats van handgrepen. Alle aandacht wordt zo gevestigd op het mooie en bijzondere hout. De meubels van de Sanur Serie zijn hierdoor niet alleen prachtig om te zien, maar ook heel bijzonder om te ervaren. De complete woonkamer bevat echte pronkstukken die in een woonkamer set of los van elkaar alle aandacht opeisen.

Ambachtelijk bewerkt hout

We hadden het al over het bijzondere hout. De Sanur Serie is namelijk uitgevoerd in gerecycled teakhout. Dit hout is afkomstig van oude sloop huizen, schuren en hutten. Bovendien is het materiaal van de woonkamer meubels al enkele decennia oud. Hierdoor heeft het hout alle tijd gehad om volledig te rijpen. Het materiaal is met de hand bewerkt door echte ambachtslieden uit Indonesië. Dit gebeurt in kleine winkeltjes en bedrijfjes. De landelijke meubels uit de Sanur Serie zijn daarom heel bijzonder.

Sanur serie kopen bij Furnea

De Sanur Serie van het meubelmerk Suse Interior is uniek! De meubels zijn gemaakt van echt hout. Iedere plank heeft een eigen houtkleur en houtstructuur. Hierdoor hebben de meubels die unieke kenmerken. Een serie waar je echt trots op kunt zijn! De Sanur Serie kun je natuurlijk online bestellen bij Furnea. Door onze gratis bezorging en retour service maken wij het bestellen nog leuker en gemakkelijker. Bovendien geven wij vijf jaar gegarandeerd garantie op onze gehele collectie. Wij staan namelijk volledig achter de kwaliteit van onze meubels.