Aloha | Ontvang 10% korting op de gehele collectie.
Actie is geldig t/m 26 september

Rustiek Bassano/Mocca Eiken Meubels van Massief Eiken Hout

(24 artikelen)
Bodahl Jazz Eetkamerstoel
Bodahl Jazz Eetkamerstoel
269,10 per stuk
299
Bodahl Mars Eetkamerstoel
Bodahl Mars Eetkamerstoel
161,96 per stuk
179.95
Bodahl Neptune Eetkamerstoel
Bodahl Neptune Eetkamerstoel
161,96 per stuk
179.95
Bodahl Sabina Eetkamerstoel
Bodahl Sabina Eetkamerstoel
278,10 per stuk
309
Bodahl Blues Eetkamerstoel
Bodahl Blues Eetkamerstoel
161,96 per stuk
179.95

Rustiek eiken meubels van Bodahl | Mocca / Old Bassano

Bodahl is een vrij jong Deens meubelmerk dat zich richt op het ontwerpen van stoere en rustieke meubels, veelal gemaakt van hout en metaal. Een van de meubelseries die je van dit merk koopt, is rustiek eiken. Hiermee creëer je heel eenvoudig je eigen set. Een van de afwerkingen waar je binnen deze serie voor kiest, is Mocca / Old Bassano. De meubels van Mocca / Old Bassano zijn afgewerkt met olie waardoor het hout extra goed beschermd wordt. Het hout heeft een mooie donkere uitstraling.

Een complete inrichting voor de woon- en eetkamer

Voor de inrichting van de woonkamer stel je heel eenvoudig je eigen set samen. Combineer erop los met een ruime keuze uit meubels zoals een salontafel, dressoir, opbergkast, ladekast, salontafel en TV-meubel. Trek deze mooie lijn door naar de eetkamer door direct ook een prachtige ronde Old Bassano eettafel mee te bestellen. Hierbij heb je de keuze uit verschillende afmetingen. 

Old Bassano meubels uit de rustiek eiken serie van Bodahl kopen bij Furnea

Hout leeft en dat zie je aan de mooie noesten en fijne oneffenheden in de houten delen van de meubels. Bij de Old Bassano meubels uit de rustiek eiken serie raden we je aan de Natural Wood Sealer - Wood Care Kit mee te bestellen. Op die manier verleng je de levensduur aanzienlijk. Bij Furnea kun je, afhankelijk van de waarde van je bestelling in drie rentevrije termijnen betalen. Bij Furnea heb je altijd 100 dagen bedenktijd.