Grado Serie | Inspirerende grijstinten

(0 artikelen)

Grado Serie | Inspirerende grijstinten

Creëer een wauw-factor

De Grado Serie valt op! En niet omdat de woonkamer meubels opvallende kleuren of hysterische details hebben. Maar juist vanwege de warme materialen, de natuurlijke uitstraling en het stoere ontwerp. Met de Grado Serie creëer je echt de wauw-factor in je woonkamer. Ieder model uit de complete woonkamer heeft een bijzondere uitstraling. Met deze serie richt je jouw woonkamer van A tot Z in. Een kies je voor één model? Ook dan geef je jouw woonkamer inrichting een upgrade. Laat je verleiden door deze serie, selecteer je favoriete items en shop jouw nieuwe interieur hier online!

Een stoere & unieke look

Stoer en uniek, zo kunnen we de Grado Serie omschrijven. Stoere door de rauwe materiaal combinatie en uniek door het bijzondere ontwerp. De woonkamer meubels zijn uitgevoerd in massief mangohout. Het hout is afgewerkt met een antiek grijze kleur. De ranke poten zijn uitgevoerd in geschuurd metaal. Maar dat is zeker nog niet alles. De tafelbladen en deuren zijn ingelegd met verschillende stukken mangohout in symmetrische vormen. De patronen geven de industriële meubels een eigen en unieke uitstraling. Zie jij de Grado Serie al in jouw woning staan? 

Grado Serie kopen bij Furnea

Het bekende meubelmerk Davidi Design heeft deze stoere serie woonkamer meubels ontworpen. De Grado Serie bestaat uit verschillende maten tafels, een dressoir, een tv-meubel en een opbergkast. Wil je dus je woonkamer inrichten met dezelfde, stoere meubels? Dan is deze serie zeker een aanrader. Twijfel je nog? Dan zeggen we: bij twijfel gewoon doen! En valt de serie achteraf toch tegen? Dan heb je 100 dagen bedenktijd en kun je de aankoop kosteloos retourneren. Er is geen reden meer om te twijfelen. Bestel dus Grado Serie dus vandaag nog online!