Heringbone Serie | Warm industrieel interieur

(7 artikelen)

Herringbone Serie | Industriële Charme 

Liefde voor industrieel woonstijl

Met de Herringbone Serie hoef je niet te kiezen tussen een klassieke en industriële woonstijl. De makers van deze complete woonkamermeubels hebben zich laten inspireren door de industriële revolutie met een subtiele knipoog naar de klassieke woonstijl. Ieder meubel uit de Herringbone Serie heeft stoere details. De industriële Herringbone collectie onderscheidt zich door in visgraatmotief gelegde oud eiken delen gecombineerd met strakke, zwart gepoedercoate onderstellen. Met deze serie haal je echte pronkstukken in huis!

Massief visgraatmotief in de hoofdrol

De Herringbone Serie is gemaakt van in visgraatmotief gelegde oud eiken delen gecombineerd met strakke, zwart gepoedercoate onderstellen. De uitgebreide Herringbone collectie bestaat uit rechthoekige uitschuifbare eettafels, een brede en een smalle salontafel, een vierkante en een rechthoekige blok salontafel, dressoirs, een bijzettafel, een computer tafel voor bij de bank en een wandkast met zeeën van ruimte achter de prachtige in visgraat ingelegde deuren. Combineer deze serie met natuurlijke materialen zoals staal, beton, wol, leer en natuurlijk hout voor een sfeervol industrieel interieur.

Herringbone serie kopen bij Furnea

Bij Furnea staan we voor bijzondere meubels waar jij trots op kunt zijn. De Herringbone Serie van Richmond Interiors is zo’n meubelmerk. De meubels zijn stuk voor stuk uniek en bijzonder. Vanwege het natuurlijke hout heeft ieder model namelijk een eigen houtkleur en houtstructuur. De Herringbone Serie kun je bij ons gemakkelijk online bestellen, als los meubel maar ook als een set. Ben je bang dat de meubels in het echt tegenvallen? Maak je geen zorgen! Bij Furnea heb je 100 dagen bedenktijd. Er is dus genoeg tijd om deze prachtige meubels te ervaren!