Back 2 School & work | 10% korting op alle werkkamermeubels
Gebruik deze kortingscode: BACK10

Panama Serie | Industriële meubels met karakter

(37 artikelen)

Panama serie | Industrieel interieur met karakter

Waan je in een oude fabriekshal

Met de Panama serie lijkt het alsof je zo een oude fabriekshal binnenstapt. De complete woonkamer bestaat uit stoere meubels die stuk voor stuk uniek zijn. De items hebben een robuuste, warme uitstraling en karakteristieke details. Met deze meubels tover je de woonkamer zo om tot een stoer, industrieel loft. De Panama serie is gemaakt van hout met een unieke, warme uitstraling en stoer metaal. Een gave combinatie die we ook terugzien bij die oude, karakteristieke fabriekmeubels.

Suse Interior gaat over de grenzen

Het materiaal van de Panama serie is niet zomaar uitgekozen. Integendeel! De makers hebben bewust gekozen voor massief sheesham hout uit India. Dit prachtige hout wordt gekenmerkt door een natuurlijke houtnerf. Het hout van de Panama serie is geolied waardoor die prachtige, natuurlijke look is gebleven. Verder zijn de woonkamer meubels gemaakt van metaal. Ook dit materiaal heeft een bijzondere afwerking. Door de zwarte kleur van het metaal en een versleten look zijn de Industriele meubels helemaal af!

Panama serie kopen bij Furnea

De Panama serie van het meubelmerk Suse Interior is heel geliefd. Niet alleen om de stoere en unieke uitstraling, maar ook door de hoge kwaliteit. Het sheesham hout staat bekend om de hoge dichtheid waardoor de meubels tegen een stootje kunnen. Wij zijn dan ook heel trots op deze gave meubels. De Panama serie kun je eenvoudig en zonder zorgen bij Furnea bestellen. Tijdens het bestellen kun je bovendien kiezen voor rentevrij gespreid betalen. Hierdoor hoef je niet direct in één keer een groot bedrag af te tikken.