Just 4 You | 10% korting op alle TV-meubels
Gebruik deze kortingscode: TVmeubel10

Rustic Serie | Een industriële revolutie

(23 artikelen)

Rustic Serie | Een industriële revolutie

Stap een oude fabriekshal in

Met de Rustic Serie lijkt het alsof je een oude fabriekshal inloopt. De makers van deze complete woonkamer hebben zich laten inspireren door de industriële revolutie. Ieder meubel uit de Rustic Serie heeft stoere details. Bijvoorbeeld metalen wielen in plaats van standaard pootjes. Daarnaast hebben de meubels gebruikerssporen waardoor de serie heel puur overkomt. De naam ‘rustic’ is dan ook niet voor niks gekozen. Met deze serie haal je echte, rustieke pronkstukken in huis!

Massief mangohout uit India

De Rustic Serie is gemaakt van massief mangohout. Dit hout komt uit India en wordt gekenmerkt door een hoge dichtheid. De woonkamer meubels zijn dus heel stevig. Mangohout is een duurzame houtsoort en valt op door de warme, natuurlijke kleur. De industriële meubels uit deze serie hebben daarnaast handgrepen en wielen gemaakt van metaal. Deze zijn met de hand gesmeed door vaklieden uit Rajasthan, een deelstaat in India. De meubels hebben dus niet alleen een gaaf uiterlijk en een hoge productkwaliteit, maar ook een mooi verhaal. 

Rustic serie kopen bij Furnea

Bij Furnea staat we voor bijzondere meubels waar jij trots op kunt zijn. De Rustic Serie van het meubelmerk Suse Interior valt zeker op in deze categorie. De meubels zijn stuk voor stuk uniek en bijzonder. Vanwege het natuurlijke hout heeft ieder model namelijk een eigen houtkleur en houtstructuur. De Rustic Serie kun je bij ons gemakkelijk online bestellen, als los meubel maar ook als een set. Ben je bang dat de meubels in het echt tegenvallen? Maak je geen zorgen! Bij Furnea heb je 100 dagen bedenktijd. Er is dus genoeg tijd om deze prachtige meubels te ervaren!