Toba Serie | Oersterk en duurzaam teakhout

Toba Serie | Oersterk en duurzaam teakhout

Meubels met unieke kenmerken

De Toba Serie heeft een typische Indonesische naam. Toba is namelijk een vulkaan in Indonesië, maar ook de naam van een etnische groep uit dit land. Deze naam is zeker niet zomaar bedacht. Het prachtige land Indonesië speelt een belangrijke rol binnen de serie. De Toba Serie is hierdoor een complete woonkamer met een bijzonder achtergrondverhaal. De meubels zijn echte pronkstukken en hebben ieder unieke kenmerken. Ervaar ze zelf maar!

Hergebruiken in plaats van vernietigen

De woonkamer meubels uit de Toba serie hebben een eigentijds en tijdloos ontwerp. De frames van de kasten zijn gemaakt van zwart metaal wat zorgt voor een stoere look. Verder zijn ze gemaakt van gerecycled teakhout. Dit hout is afkomstig uit Indonesië en komt van rijstbakken, oude hutten en sloop huizen. Door hout te hergebruiken in plaats van te vernietigen hebben de industriële meubels een duurzaam ontwerp. Bovendien heeft dit teakhout jarenlang gerijpt waardoor de meubels een hele pure uitstraling hebben.

Toba serie kopen bij Furnea

De Toba Serie is een oersterke, duurzame en unieke serie woonkamer meubels. De ontwerpen komen van het meubelmerk Suse Interior. Dit merk heeft een grote liefde voor echt hout. Hout zorgt voor een warm en huiselijk gevoel, maar heeft ook een unieke structuur en kleur. Hierdoor heeft ieder meubel uit de Toba Serie unieke kenmerken. De meubels uit deze bijzondere serie zijn eenvoudig online te bestellen bij Furnea. Wij begrijpen dat online bestellen een drempel kan zijn, zeker als het om houten meubels gaat. Daarom hebben wij een gratis bezorging en retour service. Zo kun jij veilig, onbezorgd en gemakkelijk je houten meubels online bestellen.