Belfort Serie | Warm charmant interieur

Belfort serie | De kracht van artificieel ruw hout

Polystone met een “touch of gold”

De Belfort serie van Richmond Interiors is een bijzondere collectie. De bladen zijn  zijn gemaakt van polystone oftewel polyresin. Ze zijn vervaardigd in een uiterlijk van ruw, oud hout met een "touch of gold" zoals de meubelmakers het noemen. Polystone is een mengsel van graniet, marmer, soapstone en kunsthars. Dit materiaal is uiterst duurzaam en oersterk. Vlekken kunnen met water en eventueel wat natuurzeep verwijderd worden. Super makkelijk in onderhoud dus!

Perfectie ten top!

Perfectie is een ander woord wat deze collectie kenmerkt. Het uiterlijk van echt hout is zodanig nagebootst dat het niet van echt hout te onderscheiden is. De strakke, metalen onderstellen zijn gespoten in goudkleur en zijn in harmonie met de gouden touch van de bladen. De Belfort collectie bestaat uit een sidetable, een eettafel van zowel 200 als 240cm, een set van 2 ronde bijzettafels, een vierkante hoektafel en een rechthoekige salontafel. Combineer deze bijzondere meubels met een prachtige neutrale vloerkleed in zachte tinten waardoor de meubels goed tot hun recht zullen komen. 

Belfort serie kopen bij Furnea

Het meubelmerk Richmond Interiors heeft deze prachtige serie ontworpen. De meubels uit de serie zijn stevig en duurzaam. Let op! De modellen zijn met de hand afgewerkt. Hierdoor heeft ieder model een unieke touch of gold. De meubels zijn dus heel bijzonder. Bij Furnea kun je alle meubels uit de Belfort serie gemakkelijk online bestellen. Ze worden bovendien gratis en snel thuisbezorgd. Bestel dus snel!