Conrad Serie | Tafelen in stijl

(5 artikelen)

Conrad Serie | Tafelen in stijl

Het boutique hotel gevoel

De Conrad Serie heeft een warme en exclusieve uitstraling. Hét gevoel dat past bij een heerlijk boutique hotel. En die sfeer kan jij nu ook in je woonkamer creëren. Voor deze complete woonkamer moet je een liefhebber zijn van chique materialen en een luxe woonstijl. De meubels zijn echte blikvangers en geven je woonkamer een upgrade! Combineer de tafels met luxe stoelen en nodig je vrienden uit. Met de Conrad Serie is het tijd om echt te gaan genieten.

Verliefd op marmer

Marmer! We zien dit klassieke materiaal steeds vaker terugkomen in het interieur. Ook bij de Conrad Serie speelt marmer een belangrijke rol. En dan niet het traditionele wit/grijze marmer. De woonkamer meubels uit deze serie hebben een emperador marmer look. Emperador marmer heeft een donkerbruine kleur met een kenmerkende structuur. Verder zijn de marmeren meubels voorzien van sierlijke metalen poten in de kleur goud. Een geweldige kleurencombinatie die alle aandacht trekt!

Conrad Serie kopen bij Furnea

Heeft jouw woonkamer een chique upgrade nodig? Dan is de Conrad Serie van het meubelmerk Richmond Interiors perfect! De serie bestaat uit verschillende soorten tafels voor je eethoek en zithoek. Maar ook een sidetable en bijzettafel vind je in deze luxe serie. De Conrad Serie is zeer uitgesproken en moet echt bij je passen. Heb je de tafels in huis maar zijn ze te groot, te klein of is de kleur toch anders dan je dacht? Geen probleem! Want bij Furnea heb je 100 dagen bedenktijd. De Conrad Serie bestel je dus zonder zorgen online bij Furnea!