Love your BUM! | Ontvang 10% korting op alle Banken & Fauteuils. Gebuik deze kortingscode: BANKEN10.
Reeds afgeprijsde producten zijn uitgesloten van de actie.

Fairmont serie | Marmeren meubels

(0 artikelen)

Fairmont serie | Zwart marmeren meubels

Richmond Interiors is een Nederlands meubelmerk dat in 1980 onder een andere naam als familiebedrijf werd opgericht. Om internationaal meer kans te maken, werd de naam veranderd naar het huidige Richmond Interiors, en met succes! Het merk begon met het verkopen van antiekmeubels, maar ging enige tijd later ook zelf meubels produceren en ontwerpen. Inmiddels worden de meubels van Richmond Interiors in meer dan 50 landen wereldwijd verkocht. Het merk biedt niet alleen losse meubels, maar ook meubels die onderdeel zijn van een serie. Het voordeel hiervan is dat je binnen die serie heel eenvoudig je set samenstelt met meubels die perfect op elkaar zijn afgestemd. De Fairmont serie biedt je een prachtige set woonkamermeubels.

Een unieke combinatie van chique en stoer

De Fairmont serie vertegenwoordigt een prachtige set woonkamermeubels. Het blad van de meubels is gemaakt van Marble Marino met de prachtige vlammen waar marmer zo bekend om staat. De combinatie met het chique van het marmer en het stoere van het onderstel maakt dat deze set zo'n unieke en opvallende uitstraling heeft. Juist hierdoor past het bij de meest uiteenlopende woonstijlen en inrichtingen. Deze set woonkamermeubels is bijzonder veelzijdig en wordt de blikvanger van je woonkamer.

Fairmont serie kopen bij Furnea

De Fairmont serie bestel je natuurlijk bij jouw betrouwbare online meubelwinkel Furnea. Furnea is in het bezit van de Thuiswinkel waarborg. Omdat wij volledig achter onze producten staan, bieden we standaard 5 jaar garantie op je bestelling. Ook heb je 100 dagen recht op retour en kun je, afhankelijk van de waarde van je bestelling, betalen in 3 rentevrije termijnen. Heb je geen zin om de meubels zelf in elkaar te zetten? Kies dan voor onze montageservice en we leveren de meubels gemonteerd af.