Love your BUM! | Ontvang 10% korting op alle Banken & Fauteuils. Gebuik deze kortingscode: BANKEN10.
Reeds afgeprijsde producten zijn uitgesloten van de actie.

Flens Serie | Romantische country stijl meubels

(2 artikelen)

Flens serie | Landelijke meubels met een twist

Romantische Country Stijl

Wat je meteen opvalt is de prachtige houtstructuur en de leuke details. De stevigheid en degelijkheid van deze serie staan garant voor jarenlange plezier. Het meubelmerk Inter Link Sas weet hoe je een gezellige sfeer kunt creëren en hebben deze meubels ontworpen voor de woonkamer en keuken. Ook in je werkruimte komen deze meubels goed tot hun recht! De stevige opbergmeubels zoals de buffetkasten en dressoirs bieden zeeën van ruimte voor al je ordners en andere kantoorbenodigdheden. 

Duurzame meubels van Inter Link Sas

Bij de meubels van de Flens serie is gebruik gemaakt van massief dennenhout. Dit hout is stevig, herbruikbaar en daardoor erg duurzaam. De houten meubels hebben een white wash afwerking hierdoor komt de prachtige houtstructuur goed tot zijn recht. De houtnerven komen lichtjes door de afwerking heen waardoor de massief houten meubels een natuurlijke en romantische look hebben. Combineer je de Flens serie met je bestaande landelijke meubels of kies voor een geheel nieuw interieur? Jij beslist! De Flens serie bestaat uit een eettafel, salontafel, een opbergkast en buffetkasten in verschillende formaten. 

Flens serie kopen bij Furnea

Met de Flens serie is een sfeervolle en warme inrichting gegarandeerd. De romantische meubels zijn niet alleen bijzonder en duurzaam, maar ook sterk en gaan jarenlang mee. Daarom krijg je bij Furnea standaard 5 jaar gegarandeerd garantie op je aankoop. Wij staan namelijk altijd achter de kwaliteit van onze meubels en onze merken. Bestellen gaat heel makkelijk en veilig via furnea.nl en met onze gratis bezorgservice maken we jou blij met deze prachtige meubels.