Sale| Ontvang 10% korting op *alle stoelen!. Gebuik deze kortingscode: STOELCODE10.
Reeds afgeprijsde producten en Richmond Interiors zijn uitgesloten van de actie.

Menton Serie | Meubels met strakken lijnen

(4 artikelen)

Menton Serie | Strakke witte meubels

Strakke lijnen met ronde details

De Menton serie kenmerkt zich door de strakke vormgeving. Het strakke ontwerp heeft ronde hoeken wat zorgt voor een charmante look. De greeploze deuren en lades zijn uitgerust met een push-to-open systeem. De achterkant van de wit matte meubels zijn voorzien van led verlichting wat absoluut een toegevoegde waarde heeft voor een hoge dosis sfeer. Zo is de Menton serie toe te passen in een moderne of minimalistische woonstijl maar ook in een klassieke woonstijl is het met de juiste accessoires heel fijn te combineren. 

Sfeervolle witte design meubels

Bij het ontwerpen van deze prachtige meubels is gebruik gemaakt van hoogwaardig MDF hout. De sfeervolle dressoirs, ladekasten, opbergkasten en verschillende tv meubels zijn afgewerkt met een matte laklaag en zijn makkelijk te onderhouden. De Menton serie heeft een hele neutrale matte kleur waardoor het met alle gemak gecombineerd kan worden met verschillende woonstijlen en kleuren. Heb je een houten, zwarte, grijze of witte vloer? Met de Menton serie kun je alle kanten op!

Menton collectie kopen bij Furnea

Deze serie is ontworpen en uitgebracht door het meubelmerk Nova Design. De handige meubels zijn makkelijk te combineren en creëren rust en ruimte in huis. Alle meubels van de Menton serie zijn via onze webshop met gemak te bestellen. Natuurlijk kun je rekenen op een snelle levering en gratis bezorging. Bestel dus vandaag nog je Menton meubelstukken!