Almirah Serie | Meubels in Indiase stijl

Almirah serie | Meubels in Indiase stijl

Ontdek het verhaal 

De Almirah serie is een serie met een verhaal. Elk model is gemaakt van puur, hergebruikt hout. Gerecycled hout is duurzaam, maar ook heel bijzonder. Het materiaal heeft namelijk een eigen geschiedenis met eigen verhalen. De complete woonkamer is afgewerkt met antiekwas in een donkerbruine kleur. Hierdoor hebben de meubels een verweerde look. Maar, dit is niet het enigste. De Almirah serie valt op door het unieke, handgemaakte houtsnijwerk. De speelse patronen en figuren maken van ieder meubel een eyecatcher.

Koloniale meubels van Suse Interior

Met de Almirah serie kun je hele spannende en verrassende combinaties maken. De woonkamer meubels zijn robuust, doorleefd en rustiek. Deze ingrediënten passen natuurlijk bij de koloniale woonstijl. Het luxueuze houtsnijwerk past ook weer goed bij de Indiase en Oosterse sferen. Maar, de Almirah serie voelt zich ook thuis in een klassiek of juist modern interieur. Nu horen wij je denken: modern? Jazeker! Beeld je eens een strak en modern ingerichte woonkamer in. In die woonkamer staat een rustieke, massief houten, donkere opbergkast. Die kast trekt natuurlijke alle aandacht. Klinkt spannend toch? 

Almirah serie kopen bij Furnea

Meubels die sfeer ademen! Het meubelmerk Suse Interior weet hoe je een woonkamer gezellig moet inrichten. Met de Almirah serie is een sfeervolle en warme inrichting dan ook gegarandeerd. De gerecyclede meubels zijn niet alleen bijzonder en duurzaam, maar ook sterk en gaan jarenlang mee. Daarom krijg je bij Furnea standaard 5 jaar gegarandeerd garantie op je aankoop. Wij staan namelijk altijd achter de kwaliteit van onze meubels en onze merken.