Just 4 You | 10% korting op alle TV-meubels
Gebruik deze kortingscode: TVmeubel10

Dewas Serie | Eigenwijze stoere moderne woonkamermeubels

(0 artikelen)

Dewas Serie | stoer en eigenwijs

Massief houten meubels met een moderne twist

De Dewas serie is een voorbeeld van een klassiek ogende collectie met een moderne twist wat zowel in een klassiek als modern en zelfs in een stoer interieur zou staan. Het duurzame en Europese hout wordt gekenmerkt door een fijne houtnerf. De meubels zijn echte pronkstukken, ze zijn zowel in de slaapkamer als de woonkamer en keuken te plaatsen, wel zo handig!

Acacia hout in combinatie met koperkleurige elementen

De meubels uit de Dewas serie hebben een eigentijds en tijdloos ontwerp. De frames van de meubels zijn gemaakt van massief acacia hout. Deze hardhoutsoort is ideaal voor meubels omdat het materiaal niet werkt. Hierdoor hoef je niet bang te zijn voor scheuren. Verder is het hout heel mooi vanwege de fijne nerf en de warme kleur. De leuke details zoals de poten en de handgrepen zijn gemaakt van metaal in koperkleur wat zorgt voor een stoere en speelse look. 

Dewas serie kopen bij Furnea

De Dewas serie is een oersterke, duurzame en unieke serie meubels. De ontwerpen komen van het meubelmerk Sky Style. De Dewas serie bestaat uit een prachtige dressoir, salontafel, ladenkast en eettafel in verschillende formaten. De nachtkasten van deze serie zijn niet alleen praktisch maar ook echt een lust voor het oog. 

De meubels uit deze bijzondere serie zijn eenvoudig online te bestellen bij Furnea. Wij begrijpen dat online bestellen een drempel kan zijn. Daarom hebben wij een gratis bezorging en retour service. Zo kun jij veilig, onbezorgd en gemakkelijk je houten meubels online bestellen.