Patna Serie | Massief houten woonkamermeubels

Patna Serie | Prachtige meubels van Mango hout

Kunst op metalen poten

De Patna serie van het merk Sky Style valt direct op. De mango houten meubels zijn vervaardigd van mangohout en rusten allen op stevige zwart metalen poten. De panelen, deuren en ladefronten zijn afgewerkt met uiteenlopende materialen zoals leer, dierenhuiden, kelims, gebrande patronen of verwerkte houtsoorten. De panelen zien er allemaal anders uit en er is ook gewerkt met verschillende handvaten. De mix van materialen en vormen zorgt voor een heerlijke nonchalante look. De meubels van de Patna serie zijn hierdoor niet alleen prachtig om te zien, maar ook heel bijzonder om te ervaren. 

New Vintage is cool

De pootjes en de handgrepen van deze serie zijn gemaakt van zwart metaal wat zorgt voor een charmant, sfeervol en eigenwijs interieur. Het massief houten wandkast heeft deurtjes en lades voor het opbergen van allerlei spullen. Verder bestaat de serie uit een tv meubel, dressoir, bureau en een boekenkast in verschillende formaten. Combineer de Patna serie met de meubels van de Mumbai serie voor een geweldige Vintage woonstijl

Patna serie kopen bij Furnea

De Patna serie is van het meubelmerk Sky Style. De unieke meubels zijn gemaakt van echt hout en bijzondere unieke panelen. Ieder meubelstuk heeft een eigen houtkleur, houtstructuur en een unieke design. De Patna serie is online te bestellen bij Furnea. Door onze gratis bezorging en retour service maken wij het bestellen nog leuker en gemakkelijker. Met de vijf jaar gegarandeerd garantie op onze gehele collectie staan wij volledig achter de kwaliteit van onze meubels. Voor welke Patna meubels kies jij?