Love your BUM! | Ontvang 10% korting op alle Banken & Fauteuils. Gebuik deze kortingscode: BANKEN10.
Reeds afgeprijsde producten zijn uitgesloten van de actie.

Tawerna Serie | Gezellige landelijke houten meubels

(2 artikelen)

Tawerna Serie | Traditionele houten meubels

Een warme collectie met een landelijke stijl

De massief houten meubels van de Tawerna serie hebben een gezellige landelijke uitstraling. De traditionele landelijke meubels zijn vervaardigd van massief donker grenen delen. De ruime collectie is weliswaar speciaal ontworpen voor de eetkamer, sommige meubelstukken binnen de Tawerna serie kunnen ook feilloos geplaatst worden in de woonkamer of slaapkamer. 

Handige duurzame meubels vol nostalgie

De Tawerna collectie van het bekende meubelmerk Interlink SAS is een praktische, landelijke collectie. De meubelstukken zijn oersterk en daardoor uiterst duurzaam. Combineer de eethoek met de eettafel en eetkamerstoelen binnen deze serie. Maak het af met een van de prachtige buffetkasten met zeeën van ruimte voor al je spullen. Etaleer je mooiste servies set achter de glazen deuren. Heb je liever je spullen achter gesloten deuren? Geen paniek, kies dan voor een van de grenen dressoirs. 

Tawerna serie kopen bij Furnea

Shoppen staat gelijk aan fun bij Furnea. Van de term “winkel in winkel uit” hebben wij nooit gehoord. En zere voeten, gesjouw, met een volgeladen auto de weg op? Totaal onbekend terrein voor ons! Bij Furnea shop je op jouw gemak de mooiste meubels. Binnen een paar muisklikken is de bestelling klaar. Onze bezorgers leveren de Interlink SAS meubels netjes aan de voordeur af. Bezorging is gratis, je ontvangt 5 jaar gegarandeerd garantie en hebt 100 dagen retourrecht. Met al deze zekerheden van Furnea is de link wel gelegd, voor welk Tawerna meubel kies jij?