Winter SALE | Gebruik de kortingscode: lampvloer10
en ontvang 10% korting* op alle lampen en vloerkleden.
Let op: deze actie is geldig t/m 07 februari 2021.
*uitgezonderd op reeds afgeprijsde artikelen

Cleney Serie | Futuristische design meubels

(8 artikelen)

Cleney Serie | Futuristische design meubels

Een woonkamer met modern karakter

Geen strakke lijnen en vierkante vormen. Nee, de Cleney Serie valt op door de unieke vormgeving met charmante rondingen. Waar moderne meubels vaak worden gekenmerkt door een strak lijnenspel, is de Cleney Serie een bijzonder buitenbeentje. Ovaal of rond, bij de ontwerpen van deze woonkamer meubels spelen ronde vormen een heel belangrijke rol. We noemen ze niet voor niets futuristische design meubels. Met deze complete woonkamer kleur je dus een beetje buiten de lijntjes als het gaat om een moderne woonkamer.

Shinen met hoogglans meubels

Hoogglans wit is onmiskenbaar verbonden met een modern interieur. Daarom zien we deze afwerking ook terug bij de woonkamer meubels uit de Cleney Serie. Ieder item uit deze serie is gemaakt van MDF-hout of fiberglass met een hoogwaardige hoogglans witte lak. Maar dit is zeker niet de enigste kleur. We zien ook veel glas (wit of zwart) en een warme walnootkleur. Hoogglans wit is een veelzijdige kleur die prima gecombineerd kan worden met andere kleuren en materialen. Dit maakt de woonkamer meubels uit de Cleney Serie heel bijzonder.

Cleney Serie kopen bij Furnea

De Cleney Serie kan maar door één merk ontworpen zijn, en dat is het meubelmerk Design Fever. We kennen dit merk als een specialist in moderne woonkamer meubels en dat zie je aan de ontwerpen. Bij Furnea zijn we bijzonder trots op de collectie van dit moderne meubelmerk. Maar we begrijpen ook dat je voor deze meubels een portie lef nodig hebt, ze zijn namelijk verre van standaard. Daarom krijgt je bij ons 100 dagen bedenktijd. Vallen de meubels toch niet in de smaak? Dan heb je genoeg tijd om je bestelling terug te sturen.