Love your BUM! | Ontvang 10% korting op alle Banken & Fauteuils. Gebuik deze kortingscode: BANKEN10.
Reeds afgeprijsde producten zijn uitgesloten van de actie.

Cobra Serie | Retro woonkamermeubels met lef

Cobra Serie | Back to the fifties

Retro op metalen poten

Het is de tijd van rock en roll, matte rond gevormde meubels op chromen poten en handvaten. De ronde vormen en mat gelakte meubels zijn dan ook niet weg te denken in een retro look. We blikken graag terug naar deze tijd. Het is een stukje nostalgie waar we heel blij van worden. De ruime en veelzijdigheid van de retro woonstijl is ruimschoots vertaald in de Cobra Serie van onze Zweedse meubelfabrikant Tenzo. 

Indrukwekkende collectie

In de collectie Cobra vind je indrukwekkende meubelstukken die garant staan voor een eigentijdse interieur met een knipoog naar de jaren vijftig. Fraaie dressoirs en ladekastjes om allerlei spullen netjes in op te bergen. Verder bestaat de collectie uit een wandkast en tv meubels in verschillende kleuren en formaten. Moderne bureaus voor een originele werkplek maken je home office tot een gaaf werkplek. De woonkamer meubel serie Cobra is verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitermate geschikt om te combineren met de Elvis serie van het meubelmerk Skystyle. 

Retro meubels kopen

De Cobra collectie is makkelijk te bestellen en af te rekenen zoals jij wenst. Direct bij het bestellen via Ideal bijvoorbeeld, achteraf via Afterpay of rentevrij gespreid betalen in termijnen. Kijk voor meer informatie onder betaalmethoden. Vragen? Dan kun je natuurlijk altijd even contact opnemen met onze klantenservice. Alle Cobra meubels zijn aangenaam geprijsd. Kwaliteit en design hoeft helemaal niet duur te zijn! En heb je eenmaal besteld? Dan leveren wij je bestelling natuurlijk ook snel bij je thuis. Bezorging is gratis en je hebt 100 dagen retourrecht. Allemaal fijne voordelen! Bestel dus snel en let's rock!