Oslo Serie | De kracht van Scandinavië

(4 artikelen)

Oslo Serie | De kracht van Scandinavië 

Waar vorm en functie samenkomen...

Met de Oslo Serie kun je de sfeer uit Scandinavië bijna proeven. Less is more zouden de Scandinaviërs zeggen! En dat geldt ook zeker voor deze woonkamer meubels. Strakke vormen, uiterst functionele ontwerpen en een zacht kleurenpallet domineren de serie. Een complete woonkamer waar bovendien ook veel te kiezen valt. De Oslo Serie is namelijk zeer uitgebreidt en alle meubelstukken zijn echt stuk voor stuk op elkaar afgestemd.

Hout & wit: de perfecte combinatie

Hout en wit zijn natuurlijk dé kleuren van een Scandinavische interieur. De woonkamer meubels uit de Oslo Serie combineren ook de frisse uitstraling van super mat wit met de warme invloeden en massief hout. Verder zijn deze Scandinavische meubels voorzien van vele mooie extra’s zoals ABS-randen, deurdempers en self-close lades. De serie is dan ook Made in Germany en dat merk je! We kunnen met zekerheid zeggen dat je echt kunt vertrouwen op de kwaliteit van deze meubels.

Oslo Serie kopen bij Furnea

Als we zeggen Made in Germany dan denk je natuurlijk gelijk aan meubelmerk Germania. De Oslo Serie is ontworpen door deze bekende, Duitse fabrikant. De Oslo serie heeft niet alleen een complete woonkamer, maar ook meubels voor je hal en werkkamer. Ben je dus echt tot over je oren verliefd geworden op de charme van deze serie? Dan richt je heel je huis in met matchende meubels. Handig weetje: bij Furnea bieden we gratis bezorging en retour aan. En ja, ook als je besluit om heel je huis een makeover te geven.