SALE | Gebruik de kortingscode: ALOHA10 en ontvang 10% korting op de gehele collectie
*Reeds afgeprijsde artikelen zijn uitgesloten

Rustiek Eiken Meubels van Europees Massief Eiken Hout

Rustiek eiken van Bodahl | Furnea

Heb jij Bodahl al ontdekt? Wij van Furnea wel en geloof ons, we zijn fan! Het echtpaar Bodahl heeft in 2011 dit merk opgericht en richt zich op het ontwerpen van stoere en rustieke eetkamer meubels. Vakmanschap, mooie materialen zoals hout en metaal en een stevige kwaliteit maken dat dit mooie meubelmerk niet meer uit de branche weg te denken is. Weet je wat Bodahl eettafels nu extra bijzonder maakt? Dat je de eettafel helemaal zelf kunt samenstellen.

De afwerking van de bladen van de Rustiek eiken tafels

Rustiek eiken is de basis uitstraling van de bladen van deze eettafels. Je hebt daarbij echter een ruime keuze aan afwerkingen. Blijf je graag bij de basis, dan kies je voor de Oil Finish. Oil Finish is de geoliede rustiek eiken versie. Hierbij heb je de rustieke uitstraling met de bescherming van olie. Met de Old Bassano eiken meubels kies je voor een iets donkere en toch koelere versie van de Oil Finish. De volgende stap als je nog iets donkerder wilt, is is de Old Bassano en aansluitend de Smoked. Mocca Zwart eiken meubels Shadow Black zijn beide bladen in zwarte tinten, waarbij Shadow Black iets meer neigt naar grijs en Mocca Black intenser zwart is. Op de Oil Finish na, zijn alle bladen met een matte lak afgewerkt.

De randen van het blad

Nadat je voor een specifieke afwerking hebt gekozen, is het tijd om te kiezen hoe de rand van het blad eruit komt te zien. Ben jij het type 'doe maar normaal, dan doe je gek genoeg'? Dan is het blad met de rechte rand iets voor jou. De natuurlijke rand heeft mooie licht ronde vormen die je aan de vorm van de boomstam doen denken. De optie Extreme Edge is hier een nog meer uitgesproken versie van.

De tafelpoten als stabiele basis

Bij tafelpoten denk je in de eerste plaats aan een praktisch doel. Je eettafel kan immers niet zonder. Daarnaast zijn de poten enorm belangrijk voor de uitstraling van de eettafel. De poten zijn gemaakt van metaal en stralen een en al karakter uit. Dit zie je aan kleine oneffenheden en duidelijke laspunten. Dit onderstreept alleen maar de rustieke en stoere uitstraling als visitekaartje van Bodahl. Er zijn enorm veel keuzes te maken als het om de vorm en uitstraling van de poten gaat. Denk aan u-poten, kruispoten en dunnere draad poten. Zelfs glazen poten, witte draadpoten en spinpoten zijn onderdeel van de keuzes die je kunt maken.

Rustiek eiken houten meubels kopen bij Furnea

Natuurlijk koop je je rustiek eiken meubels bij Furnea. Bestel direct je bijpassende onderhoudsmiddel mee. Bij Furnea heb je de mogelijkheid om je meubels, afhankelijk van de waarde van je bestelling, achteraf of in drie rentevrije termijnen te betalen.