SALE | Gebruik de kortingscode: ALOHA10 en ontvang 10% korting op de gehele collectie
*Reeds afgeprijsde artikelen zijn uitgesloten

Rustiek Geolied Eiken Meubels van Massief Eiken Hout

(14 artikelen)

Rustiek eiken meubels van Bodahl | Geolied eiken 

Bodahl is een Deens merk met een ruime selectie aan meubels voor de woon- en eetkamer. Een van de series van Bodahl is die met rustiek eiken meubels. Hierbij heb je de keuze uit verschillende afwerkingen, waaronder geolied eiken. Met deze meubels richt je heel eenvoudig een complete woon- en eetkamer in.

Een warme en sfeervolle inrichting

De geoliede eiken meubels uit de rustiek eiken collectie zijn warm en sfeervol, gemaakt van eikenhout dat voor extra bescherming behandeld is met olie. Je stelt er eenvoudig je eigen woonkamerset samen. Bijvoorbeeld met de salontafel, opbergkast, ladekast, dressoir en TV-meubel in verschillende uitvoeringen. Het is vooral de combinatie tussen het massieve hout en de frames van metaal. Kijk ook zeker naar het mooie aanbod van eettafels uit deze rustiek eiken serie in geolied eiken. De ronde tafels staan bijzonder stijlvol en rusten op een prachtige poot van metaal.

Geolied eiken meubels uit de rustiek eiken serie van Bodahl kopen bij Furnea

Met massief houten meubels van Bodahl haal je een natuurproduct in huis. Het is belangrijk dit op de juiste manier te onderhouden. Daarom raden we je aan om direct de Natural Wood Sealer - Wood Care Kit als onderhoudsmiddel mee te bestellen. Bij Furnea kun je, afhankelijk van de waarde van je bestelling in drie rentevrije termijnen betalen.