SALE | Profiteer nu van 10% tot 50% korting op al onze tv-meubels!
*Deze actie geldt niet voor het merk Richmond Interiors.

Rustiek Mocca Zwart Eiken Meubels van Massief Eiken Hout

(15 artikelen)

Rustiek eiken meubels van Bodahl | Mocca Zwart 

Bodahl laat zien hoe veelzijdig massief hout is. Je koopt van dit merk dan ook de mooiste massief houten meubels in verschillende uitvoeringen, veelal gecombineerd met metaal. Een van de series die je van dit merk koopt, is de rustiek eiken meubelserie. Deze serie is in verschillende afwerkingen verkrijgbaar. Houd jij van een donkere stijl, dan past de Mocca zwart afwerking heel goed bij je.

Mocca Zwart voor woonkamer en keuken

De Mocca Zwart meubels zijn afgewerkt met matzwarte lak en zijn door hun schitterende uitstraling met vrijwel iedere stijl te combineren. Voor de woonkamer stel je je eigen set samen door een keuze te maken uit het aanbod van stijlvolle meubels zoals de opbergkast, ladekast, dressoir, salontafel en TV-meubel. De ronde eettafel mag zeker niet in je keuken of eetkamer ontbreken. Kun jij niet kiezen voor de Old Bassano rustiek eiken meubels en de Mocca Zwart afwerking? Dan kies je toch voor de Old Bassano meubels met Mocca Zwart omlijsting?

Mocca Zwart meubels uit de rustiek eiken serie van Bodahl kopen bij Furnea

Massief hout moet op de juiste manier worden onderhouden wanneer je er lang van wil genieten. Daarom raden we je aan om direct het bijbehorende onderhoudsmiddel mee te bestellen. Plaats dan ook meteen de Matt Polish Wood Care Kit + Cleaner in je winkelmandje. Bij Furnea kun je, afhankelijk van de waarde van je bestelling in drie rentevrije termijnen betalen.