SALE | Gebruik de kortingscode: ALOHA10 en ontvang 10% korting op de gehele collectie
*Reeds afgeprijsde artikelen zijn uitgesloten

Wild Eiken Meubels van Europees Massief Eiken Hout

Wildeiken meubels van Bodahl | Stoer, warm en vol sfeer

Bodahl is nog een jong meubelmerk waar je de mooiste eettafels, meubels en bijpassende eetstoelen koopt. Dit Deense merk werd in 2011 opgericht door het echtpaar Bodahl. Kwaliteit, vakmanschap en een rustieke en robuuste uitstraling staan hier centraal. Met de configurator kun je de meubels bijzonder eenvoudig tot in de kleinste details samenstellen. Op die manier kun je heel eenvoudig je nieuwe eetkamertafel aanpassen op je keuken en de rest van de inrichting van je huis.

De afwerking van de bladen van de Wildeiken tafels

Bij het samenstellen van een Bodahl eettafel uit de Wildeiken serie heb je bijzonder veel verschillende mogelijkheden om uit te kiezen. Dit begint al bij het blad en dan met name de afwerking van het blad. Denk hierbij aan de keuze voor een oil wax, Bianco of een zwart eiken blad. Een oil wax blad is een eiken blad dat met speciale olie is behandeld. Dit blad heeft een warme uitstraling. Ga je liever voor een naturel blad, dan kies je voor een mat blank gelakt blad. Dit blad heeft een naturel uitstraling met de bescherming van een behandeld blad. Is zwart meer jouw stijl, dan kun je nog kiezen voor een mat zwart gelakt blad.

Kies voor een rand met een rechte afwerking, een natuurlijke afwerking, de zogenaamde Zwitserse rand en de extreme rand. De rechte afwerking laat qua omschrijving niets te raden over. Het betreft hier de standaard afwerking die je bij de meeste tafels tegenkomt. De natuurlijke rand toont je de vorm van de boomstam waar het blad van afkomstig is. Hierbij lopen de randen iets rond. Dit geeft een speels en warme uitstraling. De Zwitserse rand is een rand die naar beneden is afgeschuind. De rand is dan aan de bovenzijde breder en aan de onderzijde smaller. De extreme edge, toont nog meer natuurlijke vormen van de boomstam.

De tafelpoten als stabiele basis

Tafelpoten, tafelpoten en nog meer tafelpoten. Met deze stabiele basis maak je je prachtige Wildeiken tafel compleet. De poten zijn gemaakt van metaal en stralen een en al karakter uit. Dit zie je aan kleine oneffenheden en duidelijke laspunten. Dit past dan ook heel goed bij de stoere en rustieke look die Bodahl zo graag uitstraalt. Qua vorm zijn er veel verschillende keuzes te maken. Denk aan u-poten, kruispoten en dunnere draad poten. Zelfs glazen poten, witte draad poten en spinpoten zijn onderdeel van de keuzes die je kunt maken.

Wildeiken houten meubels kopen bij Furnea

Natuurlijk koop je je wildeiken meubels bij Furnea. Bestel direct je bijpassende onderhoudsmiddel mee. Bij Furnea heb je de mogelijkheid om je meubels, afhankelijk van de waarde van je bestelling, achteraf of in drie rentevrije termijnen te betalen.