SALE | Gebruik de kortingscode: ALOHA10 en ontvang 10% korting op de gehele collectie
*Reeds afgeprijsde artikelen zijn uitgesloten

Wild Eiken - Bianco Eiken Meubels van Massief Eiken Hout

(14 artikelen)

Wildeiken meubels van Bodahl | Bianco eiken

Bodahl is een prachtig merk met meubelen die een combinatie tonen van stoere en natuurlijke materialen. De wildeiken meubels van dit merk is een van de verschillende series die je van dit merk koopt. De wildeiken meubels zijn in verschillende afwerkingen verkrijgbaar, waaronder deze mooie Bianco eiken afwerking. 

Een natuurlijke uitstraling

De Bianco eiken meubels uit de wildeiken serie zijn met een mat transparante lak afgewerkt. Hierdoor krijg je een extra natuurlijke uitstraling. Kijk ook naar de mooie noesten en fijne scheurtjes die bij een levend product als massief hout horen. Koop mooie woonkamer sets met een dressoir, TV-meubel en salontafel met metalen poten. Kijk ook zeker naar de schitterende eettafels waarbij je keuze hebt uit verschillende poten van metaal. Denk aan u-poten, kruispoten en dunnere draad poten. Zelfs glazen poten, witte draad poten en spinpoten voor je eigen persoonlijke stijl.

Bianco eiken meubels uit de wildeiken serie van Bodahl kopen bij Furnea

Wat mooi is wil je natuurlijk ook mooi houden. Bij Furnea raden we je altijd aan om een bijpassend onderhoudsmiddel mee te bestellen. Voor de Bianco eiken meubels uit de wildeiken serie van Bodahl raden we je aan direct de Natural Wood Sealer - Wood Care Kit mee te bestellen. Bij Furnea kun je, afhankelijk van de waarde van je bestelling in drie rentevrije termijnen betalen. Je krijgt altijd 5 jaar garantie op je meubels.