SALE | Profiteer nu van 10% tot 50% korting op al onze tv-meubels!
*Deze actie geldt niet voor het merk Richmond Interiors.

Wild Eiken - Geolied Eiken Meubels van Massief Eiken Hout

(17 artikelen)

Wildeiken meubels van Bodahl | Geolied eiken 

Ken je het merk Bodahl al? Dan weet je als geen ander hoe makkelijk het bij dit merk is om je eigen set te creëren. Robuust, stoer gecombineerd met natuurlijke materialen, daar draait het bij Bodahl om. Meubels koop je bij dit Deense merk met diverse afwerkingen, waaronder de geolied eiken meubels binnen het aanbod van wildeiken meubels van Bodahl.

Oil wax afwerking

Geolied eiken, ook wel bekend als de oil wax afwerking, is een van de afwerkingen waar je bij de wildeiken meubels van Bodahl uit kiest. Het geoliede eiken heeft een heel warme uitstraling. Deze meubels passen bij vrijwel ieder inrichting, zoals de landelijke en industriële inrichting. 

Meubels voor de woon- en eetkamer

Bodahl biedt je een ruim aanbod van geolied eiken meubels voor de woon- en eetkamer. Denk aan een schitterend dressoir en een bijpassende salontafel en TV-meubel om je eigen set mee samen te stellen. Laten we vooral ook stilstaan bij de geolied eiken eettafels. De ruime keuze hierbij biedt je de mogelijkheid om je eettafel helemaal zelf samen te stellen. Denk hierbij aan een uitgebreid aanbod van u-poten, kruispoten en dunnere draad poten. Zelfs glazen poten, witte draad poten en spinpoten zijn onderdeel van de keuzes die je kunt maken. Ook de rand van het blad is op smaak aan te passen.

Geolied eiken meubels uit de Bodahl wildeiken serie kopen bij Furnea

Kies je voor service, dan bestel je geolied eiken uit de Bodahl wildeiken serie bij Furnea. We raden je aan om altijd te kiezen voor het juiste onderhoud, vooral omdat dit massief hout een levend product is. Daarom bestel je direct de Natural Wood Sealer - Wood Care Kit mee. Bij Furnea kun je, afhankelijk van de waarde van je bestelling in drie rentevrije termijnen betalen.