Calvi | Industriële woonkamermeubels met een unieke look

(8 artikelen)

Calvi Serie: industriële woonkamermeubels met een unieke look

Als je dol bent op industriële meubelen, moet je de prachtige Calvi-serie van Hygge Interiors zeker eens bekijken. Het eikenhout van deze meubels laat je hart sneller slaan en de stoere zwarte accenten maken het gedurfd. Het ideale duo! Het visgraatmotief maakt van hen bovendien ware blikvangers. Deze collectie is dus zo mooi en uniek, dat je niet anders kan dan er verliefd op worden. Er zijn ook voldoende meubels verkrijgbaar voor het creëren van een complete inrichting. Ontdek ze allemaal, kies je favorieten en laat je woning binnenkort stralen!

Woonkamermeubels die tegen een stootje kunnen

Nieuwe woonkamermeubels kopen is leuk, maar niet altijd even makkelijk. Het is namelijk belangrijk dat de meubels even mooi als duurzaam zijn. Dat is niet evident. Maar met de Calvi meubels kan je zeker niet missen, want de meubels uit deze collectie hebben het allemaal. Ze zijn namelijk vervaardigd uit eikenhout, metaal en mdf-hout. Stuk voor stuk heel duurzame materialen. De duurzaamheid kan je bovendien nog verbeteren als je de producten onderhoudt met de Wood Decor Cleaner.

Daarnaast zijn deze meubels ontzettend mooi dankzij de unieke materialencombinatie en het speelse visgraatmotief. Je plaatst ze dan ook met veel plezier in je huis. Doordat schoonheid in elk detail terug te vinden is, raak je deze eyecatchers ook nooit beu gezien.

Nog duurzamer door het soft close systeem

De Calvi meubels zijn niet alleen erg duurzaam dankzij de kwalitatieve materialen waaruit ze vervaardigd zijn, maar ook door het soft close systeem waarvan het voorzien is. Dit systeem zorgt er namelijk voor dat je de deuren en lades van kasten erg stilletjes kan sluiten. Zo ontstaat er geen slijtage.

Het stilletjes sluiten van de kasten heeft als bijkomend voordeel dat er meer rust heerst in huis. En dat is toch wel niet onbelangrijk, want in een rustgevende woning, kan je beter relaxen én voel jij je meer thuis!

Zorg voor de juiste sfeer in je woonkamer

Een sfeervolle woning, wie droomt daar nu niet van? En jij kan het eenvoudig waarmaken met de Calvi meubels, want ze zien er ontzettend charmant uit dankzij de mooie kleurschakeringen en het bijzonder visgraatmotief.

Doordat je in de collectie alles vindt om je woonkamer mee compleet te maken, wordt de sfeer zelfs nog beter. In de serie vind je namelijk een dressoir, een eetkamertafel, een opbergkast en een tv-meubel, allemaal in dezelfde stijl. Op die manier creëer je een onweerstaanbaar geheel.

Maak het jezelf makkelijk: laat je meubels door ons monteren

Wist je dat Furnea ook een montageservice heeft? Dat is goed nieuws als je twee linkerhanden hebt. Want op die manier ben je er zeker van dat de meubels goed in elkaar steken en ze dus steviger zijn waardoor ze langer meegaan.

De montageservice is ook een troef voor mensen die tijd willen besparen en helemaal geen zin hebben in gesukkel en gedoe. Lijkt deze dienst iets voor jou? Dan kan je er beroep op doen door het aan te vinken wanneer je je betaling afrondt.

Industriële woonkamermeubels kopen bij Furnea

Furnea is de beste plek als je bijzondere woonkamermeubels wilt kopen met een industriële look. Want naast de Calvi-serie, zijn er nog heel wat andere prachtige collecties in industriële stijl bij ons terug te vinden. Deze kan je mooi met elkaar combineren. Als je niet goed weet wat er precies mooi samen past, kan je bovendien beroep doen op het advies van onze interieurexperts. Zo kies je altijd juist!

Woonkamermeubels kopen bij Furnea heeft als bijkomend groot voordeel dat je nooit extra hoeft te betalen voor de bezorging en je 5 jaar gegarandeerde garantie krijgt bovenop iedere aankoop. Je loopt ook helemaal geen risico op een miskoop, want je krijgt maar liefst 100 dagen de tijd om de meubels en accessoires te retourneren die niet aan je verwachtingen voldoen. Alweer een grote troef, al is die kans erg klein dat de meubels je niet aanstaan!