Blend serie: zorg voor een gezellig en elegant interieur

(13 artikelen)

Davidi Design Blend serie: zorg voor een gezellig en elegant interieur

Een gezellige thuis creëren? Dat doe je eenvoudig door te kiezen voor mooie eyecatchers. De meubels uit de Blend serie komen in dat geval goed van pas, want ze zijn heel erg elegant. Daarnaast zijn ze duurzaam en praktisch. Echte must-haves voor je interieur dus. Ontdek de Blend meubels allemaal, kies je favorieten en geniet nog meer van je woning!

Duurzaam en stijlvol

De Blend meubels hebben hun elegantie te danken aan het hardhout en gunmetaal waaruit ze vervaardigd zijn. Van de mooie kleurschakeringen krijg je niet genoeg! Dankzij deze materialencombinatie gaan de meubels uit de collectie ook erg lang mee. Dat betekent dus dat je er jarenlang plezier aan beleeft. Je onderhoudt de meubels eenvoudig met de Natural Wood Sealer en Wood Care Kit uit ons assortiment.

Voeg sfeer toe in elke ruimte

In de Blend serie vind je een garderobemeubel, een nachtkastje, een opbergkast, een laptoptafel, een kaptafel, een salontafel en een tv-meubel. Er is dus een elegant meubel voor in bijna elke ruimte van je woning. Daardoor trek je de bijzondere look door in je hele huis en past alles mooi bij elkaar.

Elegante meubels kopen bij Furnea

Elegante meubels kopen, doe je het best bij Furnea. Tenminste als je wilt genieten van heel wat extra's. Door je meubels te kopen bij Furnea kan je namelijk altijd rekenen op gratis verzending. Daarnaast bieden we je 5 jaar gegarandeerde garantie, waardoor je zorgeloos van je meubel geniet.

Ben je nog niet zeker van je keuze? Ook geen probleem, want bij Furnea krijg je maar liefst 100 dagen bedenktijd. Binnen deze tijd kan jij je meubels gratis retourneren. Betalen doe je bij ons bovendien op een veilige manier. Het is zelfs mogelijk om achteraf te betalen, waardoor je niet veel geld hoeft uit te geven in één keer.