Yucon serie: ontwerp een interieur om bij weg te dromen

(5 artikelen)

Davidi Design Yucon serie: ontwerp een interieur om bij weg te dromen

De Yucon serie van Davidi Design is de moeite waard om te ontdekken. De meubels uit deze serie zijn namelijk stuk voor stuk blikvangers. Daarnaast zijn ze erg duurzaam en kan je er dus lang van genieten. Maar ze hebben nog veel meer voordelen. Verken dus deze mooie serie als je benieuwd bent!

Uniek design om verliefd op te worden

De meubels uit de Yucon serie zijn weggelegd door durvers, want ze hebben een bijzondere vormgeving. Als jij de uitdaging aandurft, krijg je er echter geen spijt van. De meubels uit deze serie zijn namelijk ontworpen om je te blijven betoveren. Pure elegantie werd gecombineerd met een tikkeltje stoerheid. Deze combinatie zorgt er ook voor dat de Yucon meubels mooi passen in verschillende interieurtypes!

Meubels van de beste kwaliteit

Naast het unieke en gewaagde design is het grootste voordeel van de Yucon meubels de uitstekende duurzaamheid. Ze zijn namelijk allen vervaardigd uit massief acaciahout, één van de meest duurzame houtsoorten die er bestaat. De meubels zijn daarnaast afgewerkt met metaal, wat eveneens een materiaal is met een lange levensduur. Meubels uit deze houtsoort kan je bovendien makkelijk onderhouden met onze Matt Polish Wood Care Kit + Cleaner. Het is aangeraden om dit te doen, want je kan zo de levensduur nog aanzienlijk verlengen.

Zorg voor een bijzondere sfeer in elke ruimte

De Yucon serie is niet gericht op één kamer in je woning. Dat heeft als groot pluspunt dat je eenvoudig de sfeer doortrekt doorheen het hele huis. In de collectie vind je bijvoorbeeld een nachtkastje, een ladekast, een bijzettafel en verschillende soorten eetkamertafels. Manieren genoeg dus om het interieur van je hele woning eindeloos te laten stralen!

Kwalitatieve meubels kopen bij Furnea 

Kwalitatieve meubels kopen? Daarvoor ben je bij Furnea aan het juiste adres. Als je voor onze webshop kiest, geniet je namelijk van heel wat extra voordelen. Zo biedt Furnea je steeds gratis bezorging en 5 jaar gegarandeerde garantie. Daarnaast kan je bij ons altijd rekenen op expertadvies. 

Bij Furnea heb je bovendien keuze genoeg om te combineren. Je vindt in ons assortiment namelijk heel wat meubelen die perfect bij elkaar passen. Door je meubels bij ons te kopen, vermijd je ook een miskoop. Je kan je meubels namelijk binnen de 100 dagen gratis retourneren, waardoor je ze zorgeloos kan uittesten. Je stijlvolle meubels kopen bij Furnea is dus een goede zet!