Caso Furniture Elegance Serie | Elegantie in een Industrieel jasje

(5 artikelen)

Elegance-serie: Elegantie in een Industrieel jasje

Zoals de naam al doet vermoeden, bestaat de Elegance-serie van Caso Furniture uit meubels die er uiterst elegant uitzien. Hun schoonheid zit tot in het kleinste detail. Het is dan ook moeilijk om je ogen ervan af te houden. Daarnaast zijn ze duurzaam en erg functioneel. Benieuwd naar deze prachtige Industriële meubels? Ontdek ze dan in het Furnea-assortiment!

Kleurschakeringen die je betoveren

Het eerste wat opvalt als je de Elegance meubels ziet, zijn de prachtige kleurschakeringen. Ze zien er van ver donker uit. Maar als je ze goed bekijkt, zie je ook middelbruine en lichtbruine tinten. Door deze kleurschakeringen hebben de meubels een bijzondere uitstraling en vallen ze op in je interieur.

En dat is niet alles. Omdat ze diverse bruintinten bevatten, passen ze namelijk ook geweldig goed bij vrijwel alle andere meubels. Je kan ze bijvoorbeeld mooi combineren met de donkere eikenhouten meubels uit de Embla-serie van hetzelfde merk, maar er zijn nog veel meer opties. Vind je het niet zo makkelijk om een keuze te maken? Vraag ons dan gerust om raad!

Mooi in ieder interieur

De meubels uit de Elegance-collectie staan erg mooi in diverse interieurtypes. Zo zorgen de bruintinten voor een unieke retro-feel en maakt de strakke look ze prachtig voor in je modern interieur. En uiteraard staan ze ook prachtig in je Scandinavische inrichting. Het maakt dus niet uit welke sfeer je in je woning wilt creëren, de Elegance meubels zijn altijd een goede keuze!

Meubels met een uitstekende levensduur

Van prachtige meubels geniet je het liefst zolang mogelijk. Daarom is het erg belangrijk om bij je aankoop rekening te houden met de kwaliteit. Omdat de Elegance meubels gemaakt zijn van massief eikenhout en metaal, hoef jij je op dat vlak zeker geen zorgen te maken. Eik is namelijk een van de meest duurzame houtsoorten die er bestaat!

Indien je nog langer wilt genieten van je meubels, is het belangrijk dat je ze goed onderhoudt. Voor de Elegance meubels is de Matt Polish Wood Care Kit + Cleaner sterk aangeraden, omdat ze afgewerkt zijn met een matte laklaag. Als je deze producten gebruikt, verleng je de levensduur van de meubels aanzienlijk.

Zorg voor sfeer in je woning

Nood aan meer sfeer in je woning? Dan zijn de Elegance meubels daarvoor perfect. Want ze stralen veel warmte uit dankzij hun bruintinten. Bovendien kun je in de vitrinekast ledverlichting laten monteren. Zo worden de avonden nog gezelliger! De ledverlichting is een extra optie.

Het is zeker niet verplicht, maar wel aangeraden omdat je interieur zo nog heel wat knusser wordt. Als je helemaal een onevenaarbare sfeer in je interieur wilt scheppen, is het ook een goed idee om alle meubels uit de collectie met elkaar te combineren.

Elegante Industriële meubels kopen bij Furnea

Waarschijnlijk kun je niet wachten tot je de wondermooie meubels uit de Elegance-collectie in huis hebt. En dat hoeft ook niet, want je kunt ze eenvoudig bestellen bij Furnea en wij leveren ze zo snel mogelijk bij je thuis.

Twijfels zijn bij ons overbodig, omdat wij je 100 dagen bedenktijd bieden. Binnen deze tijd mag jij de meubels dus nog retourneren. Furnea staat ook altijd voor je paraat met advies en helpt je graag met al je vragen!