Lions Design Jumbo Serie | pure charme in je woonkamer

(10 artikelen)

Jumbo serie: pure charme in je woonkamer

Van een zielloos interieur word je niet blij. Zorg daarom voor de nodige warmte met de meubels uit de Jumbo collectie van Lions Design. Je kille interieur wordt met deze blikvangers omgetoverd tot de meest sfeervolle inrichting ooit. Zo genieten jij en je gezin van een heleboel gezelligheid. Een bijzondere serie die van je huis een thuis maakt!

Gemaakt om sfeer te brengen

Wat de Jumbo serie zo bijzonder maakt? Ze zijn gemaakt van massief acaciahout en staal. Deze houtsoort heeft speelse en warme kleurschakeringen waardoor de meubels de nodige sfeer in huis brengen.

Het staal zorgt dan weer voor een vleugje stoerheid en houdt je interieur boeiend. De Jumbo meubels zijn dus de perfecte meubels voor het creëren van een stralende en gezellige woonkamer waar je nooit genoeg van krijgt!

Meubels van de beste kwaliteit

De kwaliteit van de Jumbo meubels is optimaal, want acaciahout is een erg duurzame houtsoort en staal is uiterst stevig. Ze zijn bovendien afgewerkt met een beschermend matte laklaag. Wees er dus maar zeker van dat je er talloze jaren plezier aan beleeft!

Dankzij deze materialencombo zijn de meubels tevens makkelijk te onderhouden. Zelfs nog makkelijker als je daarvoor de Matlak Reiniger gebruikt die je terugvindt in onze webwinkel. En wij verwennen je met een extra korting als je het product samen met je meubels bestelt!

Maak de ruimte compleet

Het is altijd beter om te kiezen voor meubels in dezelfde stijl, omdat je zo een mooi geheel creëert. Met de Jumbo collectie is dit mogelijk, want het bevat niet alleen een dressoir, maar ook een eettafel en een tv-meubel in verschillende uitvoeringen.

Door al deze woonkamermeubels te kopen, geniet jij van de meest gezellige en stijlvolle ruimte. De meubels kunnen bovendien goed gecombineerd worden met zwarte en/of acaciahouten meubels.

Charmante woonkamermeubels kopen bij Furnea

Hebben de prachtige Jumbo meubels jou weten in te palmen? Dan is er goed nieuws, want je kan ze allemaal verkrijgen bij Furnea aan een mooie prijs. Als je beslist om je woonkamermeubels te kopen bij ons, krijg je ze alvast gratis bij je thuis geleverd!

En er is meer, want bij Furnea heb je ook 100 dagen retourrecht. Als je niet tevreden bent, kan je ze dus binnen deze periode kosteloos terugsturen. Daarnaast kan je naar onze showroom komen voor advies op maat én een heerlijk tasje koffie of thee!