Rovero serie | Europees eiken houten meubels

Rovero serie | Meubels geproduceerd in Europa

Lions Design is een ontzettend leuk Nederlands meubelmerk. Al hoe jong het merk is, opgericht in 2016, aan de collectie meubels is dat niet af te zien. Harmonie komt samen met een eenvoudig design in unieke meubels van hoge kwaliteit. Lions Design biedt je meubels voor heel het huis. Wil je een complete set, zonder zelf diverse meubels op elkaar af te moeten stemmen? Lions Design maakt het je makkelijk met diverse series meubels die hierdoor al volledig op elkaar zijn afgestemd. De Rovero serie met een complete set meubels voor de woonkamer is hier een goed voorbeeld van.

Stoer, warm en stijlvol

De Rovero woonkamerset is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen met een lichte en donkere opstelling. Durf jij eens buiten de kaders te denken? Dan kun je ook mixen tussen beide uitvoeringen voor een extra speels effect. De meubels zijn voorzien van een extra dik blad van Europees massief eikenhout. Het frame is gemaakt van gepoedercoat metaal en geeft het geheel een stoere uitstraling. De set woonkamermeubels uit de Rovero serie laat exact zien hoe je met eenvoudige ontwerpen harmonie en sfeer creëert.

Rovero serie kopen bij Furnea

Deze prachtige Rovero serie van Lions Design koop je natuurlijk bij Furnea. We raden je wel aan om meteen de bijbehorende onderhoudsproducten Matt Polish Wood Care Kit + Cleaner meet te bestellen. Zo geniet je nóg langer van deze mooie set. Bij Furnea geniet je altijd van uitstekende service, want jij als klant staat bij ons op nummer één. Daarom krijg je altijd 100 dagen recht op retour, 5 jaar garantie en een keuze uit diverse betaalmogelijkheden. Afhankelijk van de waarde van je bestelling kun je bij ons zelfs rentevrij gespreid betalen.