SALE | Profiteer nu van 10% tot 50% korting op al onze tv-meubels!
*Deze actie geldt niet voor het merk Richmond Interiors.

Barcelona Serie - Creëer een oase van rust

(15 artikelen)

Barcelona woonkamermeubel serie: creëer een oase van rust

Je woonkamer is de plek waar je het meest tijd doorbrengt. Zorg daarom voor een aangenaam interieur. Op die manier kom je volledig tot rust na een zware dag. De Barcelona woonkamermeubels zijn alvast een goede keuze als je het gezellig wilt maken!

Gracieuze woonkamermeubels die blijven verbazen 

De woonkamermeubels uit de Barcelona serie zijn uiterst charmant en dat is nog zacht uitgedrukt. De unieke uitstraling hebben ze te danken aan het prachtig eikenhout. Maar ook de metalen handgrepen zorgen voor de nodige sfeer!

Door de prachtige details zijn het bovendien meubels die nooit vervelen. Elke keer is er wel een nieuw, oogverblindend stukje dat opvalt. Van deze blikvangers krijg je écht nooit genoeg! 

Combineer voor meer plezier 

Een stijlvol interieur is erg leuk om in te vertoeven. Dat creëer je eenvoudig met een Barcelona woonkamermeubel en het wordt nog beter als je meerdere meubels met elkaar combineert. Dat is zeker mogelijk als je voor deze serie kiest, want het bevat tv-meubels, vitrinekasten, opbergkasten, dressoirs, wandplanken en salontafels.

Woonkamermeubels kopen bij Furnea

Woonkamermeubels kopen was nog nooit zo leuk, want bij Furnea geniet je van heel wat voordelen! Je krijgt bij ons bijvoorbeeld de mogelijkheid om je meubelen rentevrij gespreid of achteraf te betalen en profiteert telkens van gratis bezorging en retour.

Daarbovenop ben je bij ons altijd zeker van de beste kwaliteit. Ook loop je nooit een risico. Bij elk meubelstuk krijg je namelijk 5 jaar gegarandeerde garantie. Beter wordt het niet!