SALE | Profiteer nu van 10% tot 50% korting op al onze tv-meubels!
*Deze actie geldt niet voor het merk Richmond Interiors.

Catana woonkamerset serie | Stoer, spannend en stijlvol

(4 artikelen)

Richmond Interiors Catana serie | Stoer, spannend en stijlvol

Richmond Interiors is ooit begonnen als lieflijk klein antiekwinkeltje. In de loop der jaren is het Nederlandse merk uitgeroeid tot internationale grootmacht dat haar designmeubels in meer dan 50 landen wereldwijd. Het merk identificeert zich vooral met een landelijk stijl, al passen veel ontwerpen en series heel goed bij allerlei andere woonstijlen. Een goed voorbeeld hiervan is de woonkamerset uit de Catana serie. Deze woonkamerset is bijzonder veelzijdig en past bij vrijwel iedere inrichting.

Veelzijdig en altijd een match

Het voordeel van de meubels uit deze woonkamerset is dat je ze feilloos op elkaar afstemt. De donkere uitstraling van de set maakt dat je het eenvoudig met diverse kleuren combineert. De bladen van de meubels uit de set zijn gemaakt van het intens populaire mangohout. Het blad van de meubels is mat gelakt. Het frame van de meubels uit de serie is gemaakt van metaal.

De Catana serie kopen bij Furnea

Er mag geen twijfel over bestaan, deze schitterende Catana serie koop je bij Furnea. Deze prachtige set wil je natuurlijk mooi houden en daarom raden we je aan om direct de Matt Polish Wood Care Kit + Cleaner mee te bestellen. Hiermee verleng je de levensduur aanzienlijk. Bij Furnea stellen we onze klanten centraal en daarom bieden we altijd de beste service. Zo kun je bij ons, afhankelijk van de waarde van je bestelling, achteraf betalen of gespreid betalen in rentevrije termijnen. Tevens krijg je standaard 5 jaar garantie en 100 dagen recht op retour. Heb jij je Catana set al samengesteld?