Cromford Mill woonkamerset serie | Warm gerecycled elm hout

(7 artikelen)

Cromford Mill woonkamerset serie | Warm gerecycled elm hout 

Furnea is trots een van de verkooppunten van Richmond Interiors te zijn. Dit Nederlandse merk begon ooit onder de naam Spieghel Trading Company, een familiebedrijf met een klein antiekwinkeltje. Toen het bedrijf steeds groter werd en het buiten de landsgrenzen wilde proberen, hoorde daar natuurlijk een internationale naam bij. En dat was de geboorte van Richmond Interiors, een merk met designmeubels die in meer dan 50 landen wereldwijd verkrijgbaar zijn. Het merk maakt onder andere complete sets en series waarbinnen je de meubels eenvoudig op elkaar afstemt. Deze Cromford Mill woonkamerset is daar een goed voorbeeld van.

Een veelzijdige set voor een sfeervolle inrichting

De meubels uit de Cromford Mills serie zijn gemaakt van duurzame materialen die de set een heel unieke uitstraling geven. De basis van de meubels is gerecycled elm hout, dat het geheel een warme en sfeervolle uitstraling geeft. Dit ietwat rauwe randje wordt met veel finesse omringd door goudkleurig geborsteld metaal. Waar van toepassing zijn de handgrepen ook van dit geborstelde metaal gemaakt. De set heeft daardoor een heel luxe uitstraling. 

Cromford Mill woonkamerset kopen bij Furnea

Er bestaat geen twijfel over, deze woonkamerset koop je gewoon bij Furnea. Om de levensduur te verlengen en de uitstraling te behouden, raden we je aan de Natural Wood Sealer - Wood Care Kit te gebruiken. Bestel deze dan ook direct mee. Bij Furnea krijg je standaard 5 jaar garantie op je gehele bestelling. Tevens krijg je 100 dagen bedenktijd en kun je, afhankelijk van de waarde van je bestelling, achteraf en gespreid betalen in 3 rentevrije termijnen.