SALE | Profiteer nu van 10% tot 50% korting op al onze tv-meubels!
*Deze actie geldt niet voor het merk Richmond Interiors.

Rivoli | minimalistische meubels met een industriële uitstraling

Rivoli serie: minimalistische meubels met een industriële uitstraling

Houd je van een minimalistisch interieur, maar ben je ook verzot op de industriële stijl? Dan zijn de Rivoli meubels van Hygge Interiors voor jou de beste keuze. Ze zijn namelijk strak vormgegeven, maar hebben toch een robuuste uitstraling. Een erg bijzondere combinatie. Je kan er dan ook zeker van zijn dat je hele woning straalt met deze eyecatchers in je interieur!

Praktische meubelen in een slank jasje

Vaak wordt er gedacht dat minimalistische meubels niet praktisch zijn, omdat ze slank zijn vormgegeven. De Rivoli meubels bewijzen het tegendeel. Ondanks hun slank ontwerp, bieden ze heel veel opbergplaats. Ze zijn namelijk uitgerust met veel lades en schappen. Zo heb je plaats voor al je spulletjes en blijft je ruimte mooi opgeruimd!

De mooie minimalistische meubels nemen echter niet veel ruimte in je woning in ondanks hun vele schapjes en lades. Daardoor kan je ze ook in een kleinere kamer kan plaatsen. Toch vallen ze nog voldoende op door de bijzondere materialencombinatie en vormgeving.  

Laat je hele woning schitteren 

De Rivoli collectie is het ontdekken waard als je graag hebt dat er dezelfde sfeer heerst in je volledige woning. Het heeft namelijk heel wat verschillende meubels met dezelfde stijlvolle vormgeving. Zo vind je in de collectie boekenkasten, bureautafels, salontafels, sidetables, zitbanken en eetkamertafels.

Dat betekent dus dat je zowel je hal, woonkamer als eetkamer kan vullen met deze prachtige meubelen. Waar je dus ook wandelt, je wordt altijd verwelkomd door een prachtig minimalistisch interieur. Wat is er fijner dan dat? Doordat de meubels uiterst duurzaam zijn, geniet je er ook nog eens superlang van.

Past bij iedere inrichting

De Rivoli meubels passen door hun minimalistische vormgeving mooi bij andere soorten meubels. Ook staan ze prachtige in diverse interieurtypes. Het is dus niet alleen een aanvulling voor je minimalistisch, maar ook voor je industrieel, landelijk of modern interieur. 

Doordat ze eveneens verkrijgbaar zijn in het Naturel Eiken - en Gerook Eiken Bruin staan ze al zeker mooi in jouw interieur. Weet je niet goed welke kleur je moet kiezen of hoe je de meubels met andere moet combineren? Dan mag je ons altijd om raad vragen! 

Uitstekende levensduur

De meubels uit de Rivoli collectie verblijden voor een hele lange tijd je interieur, want ze zijn erg kwalitatief. Dat komt omdat ze gemaakt zijn van hoogwaardig meubelplaathout. Altijd fijn als je talloze jaren van prachtige meubels kan genieten!

Het spreekt voor zich dat je van deze mooie meubelen zolang mogelijk wilt genieten. Doordat ze erg duurzaam zijn, kan je dat ook. Maar het is zelfs mogelijk om de levensduur nog te verlengen. Dat doe je door ze goed te onderhouden. En dat kan met de Foam Cleaner van Oranje Furniture Care. Dit product vind je ook terug in onze webshop. Als je besluit om het tegelijkertijd met je meubel te kopen, ontvang je van ons ook nog eens een mooie stapelkorting!

Maak het jezelf makkelijk: kies voor onze montageservice 

Ben je gek op de mooie Rivoli meubels? Dan is het niet zo moeilijk om ze in elkaar te steken. Maar uiteraard vindt niet iedereen dit even fijn. Daarom begonnen wij met onze eigen montageservice. Deze service zet in een mum van tijd je Rivoli meubels in elkaar waardoor jij zelf niets meer hoeft te doen. Dat is wel zo handig!

Een ander voordeel van beroep doen op deze montagedienst is dat je er zeker van bent dat de meubels goed in elkaar worden gestoken waardoor ze langer meegaan. Daar komt ook nog eens de tijd bij die je uitspaart. Zeker het overwegen waard!

Minimalistische meubels kopen bij Furnea

Furnea is de beste plaats om je minimalistische meubels te kopen, omdat je bij ons de meest kwalitatieve meubels vindt aan de scherpste prijzen. En dan is er nog onze stapelkorting. Daar kan je niet anders dan blij van worden! 

Furnea rekent ook nooit extra geld voor de bezorging. Wat je ziet is wat je betaalt. Doordat wij een ervaren team van interieurexperts hebben, kan jij je ook altijd laten adviseren. Zo weet je zeker dat je geen miskoop doet. Wij bieden ook 100 dagen de tijd om gratis te retourneren zodat je kan zien hoe de meubels in je interieur staan. Bij elk meubel ontvang je ook nog eens 5 jaar gegarandeerde garantie. Beter dan dit wordt het niet!