SALE | Gebruik de kortingscode: ALOHA10 en ontvang 10% korting op de gehele collectie
*Reeds afgeprijsde artikelen zijn uitgesloten

Enzo serie: alles voor een luxueuze woonkamer

(10 artikelen)

Benvenuto Design Enzo serie: alles voor een luxueuze woonkamer 

Een sfeervolle woonkamer? Dat ontwerp je eenvoudig met de Enzo meubelen van Benvenuto Design! Deze eyecatchers zijn door hun bijzonder ontwerp en materiaalcombinatie namelijk niet alleen een goede keuze voor gezelligheid, maar ook voor luxe in huis. Meer dan het ontdekken waard dus! 

Eindeloze duurzaamheid

De meubels uit de Enzo collectie zijn vervaardigd uit melamine gecoat geperst hout van de beste kwaliteit. Hierdoor gaan ze heel lang mee. En je kan de levensduur van elk meubel zelfs nog verlengen als je het onderhoudt met onze Wood Decor Cleaner. Sommige meubelstukken uit de serie zijn ook van glas voorzien. Deze maak je eenvoudig schoon met onze speciale spray. Van vlekken en strepen is er geen sprake meer! 

Schoonheid tot in het detail

Hoewel de Enzo meubelen uit hout gemaakt zijn, zien ze er erg luxueus uit. Dat komt omdat ze zo ontworpen zijn dat ze er precies als marmer uitzien. Het fijne is dat je van deze luxueuze look kan genieten zonder dat je er te veel voor moet betalen. Zo profiteer je van het beste van beide werelden! 

Ontwerp eenvoudig het interieur van je dromen

Nood aan een nieuwe opbergkast, vitrinekast of tv-meubel? Je vindt het allemaal in de Enzo collectie. Sterker nog: alle meubels die in je woonkamer zeker niet mogen ontbreken, zijn aanwezig. Dat wil dus zeggen dat jij een mooi geheel kan creëren. Zo krijg je een woonkamer dat je nooit beu raakt!

Luxueuze meubels kopen bij Furnea

Luxueuze meubelen kopen? Daarvoor moet je bij Furnea zijn natuurlijk! Bij ons heb je namelijk een ruime keuze aan meubels in diverse stijlen. Je vindt dus zeker wat je zoekt! Daarnaast is meubelen kopen bij ons ook gewoon supervoordelig. Je krijg gratis bezorging en 5 jaar gegarandeerde garantie bij elk item dat je bestelt.

Weet je niet zeker of het meubel mooi in je woning staat? Probeer het dan kosteloos uit. Furnea geeft je namelijk de mogelijkheid om het binnen de 100 dagen kosteloos te retourneren