SALE | Gebruik de kortingscode: ALOHA10 en ontvang 10% korting op de gehele collectie
*Reeds afgeprijsde artikelen zijn uitgesloten

Dalton Serie | Klassieke elegantie

(3 artikelen)

Dalton Serie | Klassieke elegantie

Strak & elegant

De Dalton serie is een zeer uiteenlopende serie. Natuurlijk zijn alle meubels uit deze complete woonkamer uitgevoerd in dezelfde luxe materiaal combinatie. Het verschil zit ‘m echter in de vormen. Als je kijkt naar de tafels zie je strakke vierkante modellen en elegante ronde modellen. Hierdoor kan je kiezen voor een speels lijnenspel in je woonkamer. De Dalton serie is daardoor echt heel bijzonder! De serie woonkamer meubels bestaat uit verschillende tafels die heel leuk met elkaar te combineren zijn. Heb jij al een mooie set in gedachten?

Prachtig emperador marmer

De tafelbladen van de Dalton serie zijn gemaakt van emperador marmer. Deze marmersoort komt uit Spanje en wordt gekenmerkt door een bruine kleur met wit/beige aders. Dit zorgt voor die chique look. De poten van de woonkamer meubels zijn gemaakt van zwart gepoedercoat metaal. Het marmer kan je met licht vochtige doek afnemen. Gebruik uiteraard geen agressieve schoonmaakmiddelen. Heb je gemorst op je marmeren meubels? Wrijf de vloeistoffen niet uit, maar dep ze op met een doek of keukenpapier. Zo blijven de klassieke meubels uit de Dalton serie heel lang mooi!

Dalton serie kopen bij Furnea

Hebben de modellen uit de Dalton Serie je hart veroverd? Bestel deze meubels van het meubelmerk Richmond Interiors dan snel en veilig hier online! Bij Furnea mag je kiezen uit verschillende (achteraf) betaalmogelijkheden. En natuurlijk bezorgen bij de meubels gratis bij je thuis. Furnea selecteert de collectie op basis van een aantal kernwaarden waaronder de hoge productkwaliteit. En natuurlijk voldoet deze serie ook deze criteria. Daarom krijg je 5 jaar gegarandeerd garantie op deze meubels. Je beleeft dus heel veel plezier aan de Dalton serie!