Kensington Serie | Robuust houten interieur

(8 artikelen)

Kensington serie | Authentieke meubels

Gerecycled hout van wel 100 jaar oud

De Kensington serie van het bekende meubelmerk Richmond Interiors is een bijzondere collectie gemaakt van robuust gerecycled hout van wel 100 jaar oud. Het hoogglans gepolijste onderstel is gemaakt van luxe hoogglans roestvrij staal. De meubels vallen op door hun natuurlijke nerven, houtsnijwerk en kruislingse geometrische onderstel. Vanwege de robuuste, oneffen structuur van het hout is het mogelijk om bij de meeste artikelen een bijpassende, geslepen glasplaat te krijgen. Hierdoor zullen de houten meubels nog mooier uitkomen.

Echt vakmanschap van Richmond Interiors

De Kensington serie is een uitgesproken serie woonkamer meubels. Dit komt door het gebruik van gerecycled hout. Het hout is afkomstig van oude spoorbielsen van wel 100 jaar oud. Kensington is een zeer uitgebreide collectie met onder meer een rechthoekig eettafel in diverse afmetingen, een ronde eettafel, boekenkast, ladekast, salontafel, tv-dressoir, dressoir, set van 2 pilaren, wandtafel, bijzet- of hoektafel in zowel rond als vierkant. Durf je het aan om je woonkamer anders dan anders in te richten? Dan zijn deze meubels echt iets voor jou!

Kensington serie kopen bij Furnea

Een bijzondere woonkamer inrichting? Dan moet je bij Furnea zijn! De Kensington serie van het meubelmerk Richmond Interior is namelijk bij ons verkrijgbaar. Binnenkort kan jij dus de trotse eigenaar zijn van een bijzonder meubel of een hele woonkamer set. Bestellen bij Furnea betekent online meubels bestellen zonder gedoe of gezeur. Gratis bezorging en retour zijn bij ons vanzelfsprekend. Is jouw oog gevallen op de Kensington Serie? Kom dan snel shoppen bij Furnea!