Lexington Serie | Statige klassiekers

(12 artikelen)

Lexington Serie | Statige klassiekers

Kies voor classy

Met de Lexington serie kies je voor een classy woonstijl! De serie kenmerkt zich door mooie rondingen en chique materialen. Toch is het niet alleen glitter en glamour wat de klok slaat. De woonkamer meubels hebben ook een stoere kant. Dit zorgt voor een verrassend wauw-effect. De Lexington serie is te combineren met verschillende interieurstijlen, van modern tot klassiek. Met deze complete woonkamer kun je dus helemaal je eigen fantasie gebruiken. Één ding is zeker, met deze toffe serie sla je de plank nooit mis.

Carrara marmer is hot!

Het is je misschien al opgevallen, marmeren meubels zijn super hot! Ook de Lexington serie is gemaakt van dit populaire en chique materiaal. Iedere tafel heeft een marmeren tafelblad. Hiervoor is carrara marmer gebruikt. Deze marmersoort heeft een typerende witte kleur met donker grijze aders. De woonkamer meubels uit de Lexington serie zijn verder voorzien van zwart metalen poten. Een aantal tafels hebben een stoere look dankzij grove poten. Maar er zijn ook modellen met chique look door de gouden details. Met deze klassieke meubels kun je dus de stoere en de chique kant op.

Lexington serie kopen bij Furnea

Meubels voor je woonkamer uitzoeken heeft soms heel wat voeten in de aarde. Zeker als je voorkeur uitgaat naar matchende meubels. Furnea is jouw helpende hand! We hebben alle tafels uit de Lexington serie namelijk overzichtelijk op één pagina toegevoegd. Zo zie je in één opslag wat deze geweldige serie je te bieden heeft. De meubels zijn ontworpen door het chique meubelmerk Richmond Interiors en hebben een hoge productkwaliteit. Daarnaast profiteer je bij Furnea van vele voordelen, waaronder de mogelijkheid tot rentevrij gespreid betalen. De Lexington serie koop je dus online bij Furnea!