Redmond Serie | Statig & Klassiek bij Furnea

(7 artikelen)

Redmond Serie | Statig & Klassiek

Jouw bijzondere woonkamer

Wauw! De Redmond Serie is echt een heel bijzondere serie woonkamer meubels. Niet alleen de materiaal combinatie valt op. Maar ook de ontwerpen trekken je aandacht. Een complete woonkamer die echt zijn plek opeist! De serie is perfect om je woonkamer een bijzondere en statige uitstraling te geven. Ieder meubel uit de Redmond Serie heeft z’n eigen functie en rol, maar samen komen de meubels nog beter tot hun recht. Combineer de meubels met heerlijke bank en sfeervolle lampen om je interieur helemaal af te maken!

Meubels van gerecycled hout

We hadden het al over de materiaal combinatie van deze woonkamer meubels. Want die is niet zomaar bijzonder te noemen. De Redmond Serie is namelijk gemaakt van robuust, gerecycled iepenhout. Het hout heeft een authentieke en warme uitstraling. En nog mooier: het hout is hergebruikt waardoor deze complete woonkamer bijdraagt aan een duurzame samenleving. Verder zijn de onderstellen gemaakt van hoogglans gepolijst roestvrijstaal. Dit materiaal geeft de meubels een luxe touch. We zeiden toch dat de klassieke meubels uit de Redmond Serie heel bijzonder zijn?

Redmond Serie kopen bij Furnea

De Redmond Serie is ontworpen door het meubelmerk Richmond Interiors. De serie bestaat uit een TV-meubel met open kasten en verschillende tafels. Wil je dus een mooie eettafel met een bijpassende salontafel en een bijzettafel? Dan vind je die hier online! De Redmond Serie is met een paar muisklikken online te bestellen. Wij zorgen voor de rest en bezorgen de meubels gratis en snel bij je thuis. En wist je dat je ook kunt kiezen voor rentevrij gespreid betalen? Wil je de serie dus in één keer kopen, maar is je budget even niet toereikend? Dan is dat geen probleem! Ben je verliefd geworden op deze meubels? Bestel de Redmond Serie dan direct hier online!