Speelse meubelen die zorgen voor een vrolijk interieur

(10 artikelen)

Bliss serie: speelse meubelen die zorgen voor een vrolijk interieur

De Bliss serie is een nieuwtje van het topmerk Richmond Interiors. Met deze prachtige serie heeft het merk zich opnieuw overtroffen. Elk meubel uit de collectie is namelijk een onweerstaanbare blikvanger. Als je van speciale dingen houdt, is de collectie dus echt de moeite waard om te ontdekken!

Fleurige kunstwerkjes voor in je huis

De meubels uit de Bliss serie zijn stuk voor stuk kunstwerkjes om naar te blijven staren, want ze zijn voorzien van vrolijke lijnen en patronen. Het design is dus erg uniek. De kans dat je ooit al gelijkaardige meubels bent tegengekomen is dan ook erg klein. Vind jij het leuk om meubels te bezitten die niemand anders heeft? Dan is de Bliss serie de juiste collectie voor jou! Je bezoekers zullen versteld staan wanneer ze deze blikvangers zien. En ook jij zal je blijven verbazen over hun unieke uitstraling.

Al met één meubel uit deze serie zorg je voor een bijzonder interieur. Maar het goede nieuws is dat je veel keuze hebt. Dus ook indien je alle meubels in een ruimte mooi bij elkaar wilt laten passen, is het een goede optie. Er is keuze voor diverse ruimtes in je woning. Dat is fijn, want zo zorg je overal voor dezelfde speciale sfeer.

Meubels van onevenaarbare kwaliteit

De Bliss meubels zijn van ontzettend goede kwaliteit. Ze zijn namelijk vervaardigd uit gerecycled botten, hout en metaal. Dit zijn niet alleen duurzame, maar ook milieuvriendelijke materialen. Dat is de dag van vandaag toch belangrijker dan ooit. Een ander groot voordeel van de materialen is dat ze makkelijk schoon te maken zijn.

Een vlekje verwijder je namelijk eenvoudig met een vochtige sponsje. Je hoeft dus niet urenlang te schrobben. Om die reden zijn erg geschikt voor drukke huishoudens. Daar komt nog eens bij dat de meubels veel wegen. Wat betekent dat ze niet zomaar omgestoten kunnen worden. Geen onbelangrijk voordeel als je kids in huis hebt die ervan houden om te ravotten!

Keuze voor verschillende ruimte

De Bliss collectie beperkt zich niet tot de woonkamer. Je vindt er namelijk ook meubels voor in de slaapkamer en zijn er meubels die je in verschillende ruimtes kan plaatsen. Zo vul je je hele woning met prachtige blikvangers.

De Bliss collectie bevat onder andere een dressoir, een wandtafel en een salontafel. De wandtafel is een beetje het buitenbeentje, omdat het een ander patroon heeft. Maar dat is net wat dit meubel zo leuk maakt. Het past dus fantastisch bij de andere Bliss meubels, maar valt toch ook extra op tussen de rest.

Combineer het met andere blikvangers van Richmond Interiors

Richmond Interiors is één van de meest geliefde merken. Het is ook niet moeilijk om te zien waarom, want dit merk maakt enkel stijlvolle meubels die er uiterst bijzonder uitzien. Als je de Bliss meubels wilt combineren met andere prachtige meubels en accessoires, vind je dus zeker wat je zoekt in de rest van de collectie.

Zorg er wel voor dat de meubels die je uitkiest mooi bij je Bliss meubels passen. Kies bijvoorbeeld voor andere meubelen met een gouden accent of een zwarte of witte kleur. Er is zeker voldoende keuze. Als je echt niet weet hoe je het moet combineren, moet je daar niet over piekeren. Want je kan altijd raad vragen aan onze interieurexperts. Zij weten namelijk precies hoe zij het beste uit jouw interieur kunnen halen!

Speelse meubels kopen bij Furnea

Ben je stapelgek op deze prachtige blikvangers? Dan is het een goed idee om ze bij Furnea te kopen. Je vindt ze namelijk niet overal terug aan dezelfde scherpe prijs. Bovendien geeft Furnea je extra korting als je meerdere producten tegelijkertijd koopt wat betekent dat je nog veel meer geld uitspaart. Als dat niet fijn is!

Furnea biedt je tevens heel wat extra voordelen. Zo hoef je nooit te betalen voor de bezorging en mag je ook binnen de 100 dagen gratis retourneren. Je neemt bij ons geen enkel risico, want als je niet tevreden bent, stuur je je bestelling gewoon terug. Je krijgt van ons ook nog eens 5 jaar gegarandeerde garantie en de mogelijkheid om achteraf of rentevrij gespreid te betalen. Zoals je ziet, heeft het dus heel wat voordelen om de Bliss meubelen te kopen bij Furnea!