SALE | Gebruik de kortingscode: ALOHA10 en ontvang 10% korting op de gehele collectie
*Reeds afgeprijsde artikelen zijn uitgesloten

Mesa Serie | Meubels die overtuigen

Mesa Serie | Meubels die overtuigen

Strak & puur

Wij willen je graag voorstellen aan de Mesa serie. Een bijzondere serie woonkamer meubels met een overtuigend design. De strak vormgegeven ontwerpen en mooie materialen zorgen voor een moderne look. Daarnaast heeft de Mesa serie geen handgrepen waardoor het strakke lijnenspel nog mooier uitkomt. De kasten uit deze complete woonkamer zijn heel praktisch ingedeeld waardoor jij al je geliefde spullen netjes kan opbergen. Wil je een moderne opbergkast, TV-meubel of dressoir met een bijzonder ontwerp? Dan zal de Mesa serie je zeker overtuigen!

Een moderne ambiance

De Mesa serie heeft niet alleen een strak lijnenspel, ook de gebruikte materialen passen bij de moderne woonstijl. De basis van de woonkamer meubels is uitgevoerd in melamine meubelspaanplaat met ABS randen. De zijkanten en deur- en ladefronten zijn uitgevoerd in gekleurd veiligheidsglas. Ook is de Mesa serie verkrijgbaar in drie kleurcombinaties waarbij het contrast tussen de kleuren direct opvalt. Natuurlijk zijn de moderne meubels van alle gemakken voorzien. Denk aan soft-close lades, deurdempers, kabelgoten en verstelbare planken. Dit maakt de moderne serie nog completer!

Mesa serie kopen bij Furnea

Meubels van Duits vakmanschap zijn kwaliteitsmeubels. Ook de Mesa serie van Duitse meubelmerk Germania behoort tot deze categorie. Ieder meubel is tot in de kleinste details afgewerkt. En natuurlijk blijven de modellen dankzij een speciale afwerking heel lang mooi. Hebben de woonkamer meubels je overtuigd? Dan bestel je ze natuurlijk online bij Furnea. Wil je één model uit deze serie of pak je het goed aan en stem je al jouw kasten op elkaar af? De betaling hoeft in ieder geval geen probleem te zijn want je kan bij Furnea rentevrij gespreid betalen. Zo hoef je niet te wachten om de Mesa serie te kunnen kopen.