SALE | Gebruik de kortingscode: ALOHA10 en ontvang 10% korting op de gehele collectie
*Reeds afgeprijsde artikelen zijn uitgesloten

Soundconcept Serie | Het perfecte geluid

(30 artikelen)

Soundconcept serie | Het perfecte geluid

Geniet nog meer van je films en games

De SoSoundconcept serie brengt entertainment echt in je woonkamer. Deze serie bestaat uit moderne tv-meubels met een innovatief ontwerp. Met deze meubels zal het geluid van je games, films, voetbalwedstrijden en tv-programma’s nog mooier klinken. Ieder model van deze complete woonkamer heeft namelijk een akoestische voorkant wat zorgt voor een geweldige geluidservaring. Dankzij deze meubels hoef je dus niet te kiezen tussen geluid en design.

Innovatieve design meubels

De moderne meubels van de Soundconcept serie zijn uitgerust met heel veel innovatieve snufjes. De voorkant van de meubels is gemaakt van stof of glas en zorgen voor die geweldige geluidservaring. Daarnaast kun je de apparatuur door de akoestische voorkant heen bedienen met je afstandsbediening. Verder valt de Soundconcept serie op door het stijlvolle design. Met metalen handgrepen, een mooie afwerking en gedempte deuren is ieder meubel echt een plaatje!

Soundconcept serie kopen bij Furnea

Wist je al dat de Soundconcept serie in vakbladen wordt geroemd door de overweldigende visuele en akoestische presentatie? Wij begrijpen dat je deze meubels zelf ook wilt ervaren. Daarom is de Soundconcept serie van het Duitse meubelmerk Maja Moebel verkrijgbaar bij Furnea. We hebben losse tv-meubels, maar ook imposante tv-wandmeubels uit deze innovatieve serie. Bestel snel online en maak van je woonkamer een echte entertainment ruimte. En, bevallen de meubels je toch niet? Dan heb je 100 dagen bedenktijd.